Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Kantoorbenodigdheden

Kantoorbenodigdheden

Bij DiscountOffice kunt u ook als Belgische klant al sinds 2003 al uw kantoorbenodigdheden voordelig online bestellen. In eerste instantie via de Nederlandse website, maar sinds de oprichting van DiscountOffice.be BVBA als Belgische vennootschap in 2014 kunt u via de Belgische website bestellen. Hierdoor ontvangt u Belgische BTW facturen voor uw administratie en heeft u niet meer te maken met de rompslomp van intracommunautaire leveringen.

Meer dan kantoorbenodigdheden

Intussen is het assortiment sterk gegroeid. Naast kantoorbenodigdheden (kantoorartikelen) en papierwaren kunt u nu alles voor de werkplek vinden - tegen prijzen die over het algemeen veel lager zijn dan andere winkels. Bestelt u meerdere stuks tegelijkertijd dan levert dit vaak nog een extra prijsvoordeel op. Kantoorbenodigdheden vormen een deel van het aanbod aan bedrijfsbenodigdheden. Voor de meeste bedrijven, scholen en instellingen zijn ook de rubrieken papierwaren, schrijfwaren van belang. Daarnaast ook printerbenodigdheden, kantoormachines en facilitaire producten.

Alles voor kantoor

Binnen de catalogus kantoorbenodigdheden vindt u alles van agenda’s tot stempels, classeurs, formulieren, nietmachines en nog veel meer. Hierbij is altijd een ruime keuze tussen A-merken en huismerken. Van bekende merken is meestal alles leverbaar tegen de beste prijs. Huismerken zijn geselecteerd op basis van de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Bestelgemak

Bestelt u regelmatig kantoorbenodigdheden voor de zaak? Het is voor zakelijke klanten mogelijk op rekening te kopen, waardoor bestellen zeer eenvoudig wordt. Facturatie via het Peppol-systeem is ook mogelijk. In uw account vindt u altijd een overzicht van alle orders, facturen, bestelde artikelen en geselecteerde favorieten.

Service en advies

Heeft u vragen over uw order of één van de kantoorbenodigdheden uit ons uitgebreide assortiment? Neem dan gerust contact op! Bij DiscountOffice.be zijn niet alleen onze artikelen van uitstekende kwaliteit, maar ook onze service. Voor de verschillende productcategorieën zijn er experts beschikbaar om u van deskundig advies te kunnen voorzien. Zodoende kunnen wij garanderen dat elke klant de kwaliteitsservice krijgt die hoort bij dé online groothandel in kantoorbenodigdheden en overige bedrijfsbenodigdheden.