Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Monitorstandaarden

Monitorstandaarden

Verwante categorie: Monitor armen

Andere benamingen: Monitorverhogers, Beeldschermverhogers, Flatscreenstandaard

Monitorstandaard bestellen

Een monitorverhoger is een praktische en voordelige oplossing voor een betere werkhouding achter de computer. Bij DiscountOffice.be kiest u uit het gevarieerde aanbod monitorstandaarden gemakkelijk en voordelig online de monitorverhoger die het beste past bij uw persoonlijke wensen. De meeste monitorverhogers zijn uit stock leverbaar. Dus koop vandaag nog uw ideale beeldschermhouder bij DiscountOffice.be dan wordt uw bestelling meestal de volgende werkdag al bij u bezorgd.

Een monitorverhoger voor een ergonomische werkhouding

Een goede in hoogte verstelbare monitorstandaard zorgt voor een betere werkhouding. De standaard hoogte van een monitor is niet voor iedereen de juiste hoogte. Waardoor het lastig is om een goede werkhouding aan te nemen. Door de monitor met een verstelbare monitorverhoger op de juiste hoogte te brengen kunt u veel vervelende klachten zoals RSI-klachten, hoofd- en nekpijn voorkomen. Een monitorverhoger is een eenvoudige oplossing om een ontspannen en comfortabele werkhouding te realiseren. Dus werkt u veel achter de computer, dan is een monitorverhoger een absolute must!

Ruim assortiment beeldschermverhogers

Bij DiscountOffice.be kunt u kiezen uit beeldschermverhogers van verschillende materialen, diverse modellen en kleuren, die u gemakkelijk online kunt bestellen tegen scherpe prijzen.
Wilt u een transparante monitorverhoger van acryl bestellen? Bij DiscountOffice.be vindt u naast transparante monitorstandaarden ook monitorverhogers in het zwart, grijs of wit. Bij DiscountOffice.be vindt u voor elk kantoor een monitorstandaard die perfect bij uw interieur past.
Met een beeldschermverhoger kunt u ook meer ruimte op uw bureau creëren. Vaak heeft u op uw bureau allerlei kantoorartikelen die u graag snel wilt pakken als u ze nodig heeft. Onder de monitorverhoger is vaak ruimte om bijvoorbeeld een notitieblokje of nietmachine op te ruimen, zodat uw bureau opgeruimd en overzichtelijk is.
Bent u op zoek naar een monitorverhoger met lade? Door uw spullen in de lade onder de monitorstandaard op te ruimen ziet uw bureau er direct nog georganiseerder uit en werkt u nog geconcentreerder doordat u niet wordt afgeleid.
DiscountOffice.be biedt verschillende modellen monitorstandaarden met lade met discount. U bestelt de monitorverhoger die het beste aansluit bij uw wensen gemakkelijk en snel online via DiscountOffice.be.

Staffelkorting bij meerdere stuks

DiscountOffice.be levert topkwaliteit monitorverhogers van onder meer de bekende merken Dataflex, Kensington, Fellowes en Newstar tegen scherpe prijzen. Gerenommeerde merken die hun sporen verdiend hebben op het gebied van ergonomisch werken. Binnen het uitgebreide assortiment monitorstandaarden kiest u gemakkelijk de monitorverhoger die u perfect kunt afstellen op de juiste kijkhoogte.
Wilt u meerdere monitorstandaarden bestellen voor uw bedrijf? Dankzij de staffelkorting die DiscountOffice.be hanteert bent u bij een bestelling van meerdere stuks nog voordeliger uit en bespaart u optimaal op de inkoop van ergonomische benodigdheden.

Vertrouwd bestellen

Bancontact
Creditcard
Levering op rekening zakelijk
Koop al uw bedrijfsbenodigdheden lokaal bij één leverancier. DiscountOffice.be BV levert volgens Belgisch recht en is BTW-plichtig in België. Op aanvraag kunnen facturen via Peppol verstuurd worden. Facturen kunnen eenvoudig van uw eigen referentienummer of bestelcode voorzien worden.

Aanbevolen