Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Polssteunen

Polssteunen

Andere benamingen: Wrist support, Ergonomische muismat, Palmsteun

Polssteunen bestellen

Als u veel achter de computer werkt is het belangrijk om te zorgen voor een goede ergonomische werkhouding. Vooral uw armen en polsen worden flink belast. Een polssteun zorgt voor maximale ondersteuning van de armen en polsen zodat veel klachten kunt voorkomen. Bij DiscountOffice.be kunt u uit het ruime assortiment polssteunen kiezen uit verschillende uitvoeringen. U bestelt snel en voordelig online de polssteun die het beste voor u geschikt is. Dankzij de uitgebreide selectiemogelijkheden vindt u online gemakkelijk en snel de juiste polssteun. Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd in uw eigen bankomgeving. De meeste polssteunen zijn uit stock leverbaar en hebben een korte levertijd. Plaats uw bestelling vandaag bij DiscountOffice.be en u uw zending wordt vaak de volgende werkdag al bij u bezorgd.

Polssteunen voor een maximale ondersteuning

Tijdens het werken achter de computer worden uw vingers, polsen, armen en de schouder- en nekregio flink belast. Met als gevolg pijnlijke spieren en een slechte doorbloeding van de vingers en de handen. Om klachten, pijn of ongemak aan de polsen tijdens het typen te voorkomen is het belangrijk dat de polsen zoveel mogelijk in een neutrale positie gehouden worden waarbij de spieren zo min mogelijk aanpast worden. Een polssteun vormt zich naar uw pols en ontziet pijnlijke drukpunten. Polssteunen zorgen voor maximale ondersteuning en verzachtend comfort, ook bij urenlang werken achter uw computer. Polssteunen zijn een efficiënte oplossing die u gemakkelijk en voordelig online via DiscountOffice.be kunt bestellen. Op een betaalbare en eenvoudige manier kunt u van elke werkplek op kantoor en van de thuiswerkplek een goede ergonomische werkplek maken.

Ruime collectie polssteunen

Bij DiscountOffice.be bent u aan het juiste adres voor voordelige polssteunen. Het gevarieerde aanbod polssteun bestaat uit polssteunen voor het toetsenbord en polssteunen voor de muis. Een toetsenbord polssteun zorgt ervoor dat de polsen niet op een hard bureaublad rusten maar op een comfortabel kussen. Een muismat met ergonomische polssteun verbetert de polshouding en voorkomt een knik in uw pols tijdens het gebruik van de muis.
Om de kans op RSI klachten te verkleinen wordt geadviseerd om zowel een muismat met polssteun en een toetsenbord polssteun te bestellen. Het is belangrijk om tijdens het typen of gebruik van de muis de polsen niet teveel te laten rusten op de polssteunen om de bloedvaten niet af te klemmen. Voor optimaal gebruik kunt u beter tijdens de rustmomenten uw polsen op de steunen leggen.
Bij DiscountOffice.be kunt u ook polssteunen met armsteunen online bestellen. Een polssteun met armsteun vermindert de druk op de schouders omdat de functie van de schouders en armen overgenomen wordt.

Topkwaliteit polssteunen

DiscountOffice.be levert hoogwaardige polssteunen van onder meer de gerenommeerde merken Fellowes, Kensington en BakkerElkhuizen met discount.
Heeft u meerdere toetsenbord polssteunen en muismatten met polssteunen nodig? Dankzij de staffelprijzen van DiscountOffice.be geldt hoe meer u bestelt hoe lager de prijs. Bestel uw polssteunen snel via DiscountOffice.be en uw kunt veel besparen op uw inkoop van kantoorbenodigdheden.

Vertrouwd bestellen

Bancontact
Creditcard
Levering op rekening zakelijk
Koop al uw bedrijfsbenodigdheden lokaal bij één leverancier. DiscountOffice.be BV levert volgens Belgisch recht en is BTW-plichtig in België. Op aanvraag kunnen facturen via Peppol verstuurd worden. Facturen kunnen eenvoudig van uw eigen referentienummer of bestelcode voorzien worden.

Aanbevolen