Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Notitieboeken

Notitieboeken

Andere benamingen: Notitieboekjes, Notitieboek harde kaft

Notitieboeken online bestellen

Bent u op zoek naar een notitieboek? Bij DiscountOffice.be vindt u een ruim aanbod notitieboeken die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen. Een notitieboek is geschikt voor verschillende toepassingen. Voor thuis, op kantoor, op school, tijdens een zakelijke afspraak of vergadering. Voor elke gelegenheid biedt DiscountOffice.be het perfecte notitieboek.
In onze magazijnen liggen grote aantallen notitieboekjes op stock. Koopt u vandaag nog bij DiscountOffice.be online dan wordt uw bestelling vaak de volgende werkdag al geleverd.

Een handig hulpmiddel voor iedereen

Een notitieboek is meer dan alleen een schrijfblok. Een notitieboekje is een handig hulpmiddel voor iedereen op kantoor, thuis of op school. Niet alleen voor het organiseren, ordenen en structureren van diverse taken op kantoor, maar dankzij het handzame formaat kunt u ook onderweg uw gedachten en ideeën noteren in een notitieboekje. De extra accessoires die sommige notitieboeken bevatten maken het notitieboek zeer functioneel, zoals een pennenlus, liniaal, tabbladen, paginanummering of opbergvakken.

Uitgebreide collectie notitieboeken

DiscountOffice.be heeft veel verschillende soorten en maten notitieboeken in het assortiment. Zowel voordelige eenvoudige notitieboeken tot zeer luxe uitgevoerde lederen notitieboeken. Aantekeningen maken in een prachtig notitieboek maakt net het verschil op het werk, op school of op de universiteit.

Heeft u een A5 notitieboek nodig? Bij DiscountOffice.be koopt u snel en gemakkelijk een A5 notitieboekje tegen scherpe prijzen. Naast het meest verkochte formaat notitieboek A5 levert DiscountOffice.be ook notitieboeken in andere afmetingen zoals A4, A6 en A7.
Ook kunt u nog kiezen uit verschillende papiersoorten: blanco, gelinieerd of geruit. Bij DiscountOffice.be kunt u terecht voor voordelige notitieboeken met of zonder lijntjes, met ruit of geheel witte pagina’s. Bij DiscountOffice.be vindt u altijd het notitieboekje dat het beste past bij uw wensen.
Qua kaft en omslag zijn er veel mogelijkheden. Notitieboek met harde kaft bestellen? Bij DiscountOffice.be bent u aan het juiste adres voor zowel hardcover notitieboeken als softcover notitieboeken, oftewel een notitieboekje met een zachte kaft.
Notitieboek met een spiraal bestellen of liever een notitieboek met een gebonden kaft? DiscountOffice.be levert uit voorraad het perfecte notitieboek voor iedereen tegen scherpe prijzen.

Topmerken notitieboeken

Notitieboeken zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en materialen voor een kwaliteitsvolle, kleurrijke of professionele uitstraling.
DiscountOffice.be levert onder meer notitieboeken van de topmerken Leitz, Sigel, Moleskine en Clairfontaine uit voorraad met discount. Ook het volledige assortiment Oxford notitieboeken vindt u bij DiscountOffice.be, deze notitieboeken zijn uitermate geschikt voor projectmanagement in elke zakelijke omgeving. Zoals het Meetingbook, het Filingbook en het Oxford International Notebook waarbij u met de Scribzee app uw aantekeningen kunt scannen, teruglezen en delen via smartphone, tablet en desktop.

Vertrouwd bestellen

Bancontact
Creditcard
Levering op rekening zakelijk
Koop al uw bedrijfsbenodigdheden lokaal bij één leverancier. DiscountOffice.be BV levert volgens Belgisch recht en is BTW-plichtig in België. Op aanvraag kunnen facturen via Peppol verstuurd worden. Facturen kunnen eenvoudig van uw eigen referentienummer of bestelcode voorzien worden.

Aanbevolen