Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Plakbandafrollers

Plakbandafrollers

Andere benamingen: Plakbanddispenser, Plakbandhouder, Plakbandrolhouder

Plakbandafrollers bestellen

Op zoek naar een goede plakband dispenser? Bij DiscountOffice.be vindt u een ruime keuze plakband verdelers in verschillende kleuren en modellen. Alle plakbandhouders, koopt u gemakkelijk en voordelig online tegen scherpe prijzen.
Binnen het uitgebreide aanbod vindt u zeker een model dat het beste aansluit op uw wensen. Voor gebruik op kantoor, in de werkplaats, in het magazijn, op school of thuis.
Heeft u uw favoriete plakband dispenser bestelt via DiscountOffice.be, dan wordt uw bestelling snel geleverd. De meeste plakbandafrollers en tape dispensers zijn uit stock leverbaar vanuit één van onze magazijnen.

Robuste plakbandhouders

Voor veel bedrijven en kantoren zijn plakbandverdelers onmisbaar. Voor het sluiten van enveloppen, inpakken van pakketten, documenten repareren of bijeenhouden, plakken van foto’s en meer.
Een plakbandhouder is ideaal om het plakband gemakkelijk af te rollen, u hoeft niet te zoeken naar het beginstukje en scheurt precies de gewenste lengte plakband af. Zo bespaart u veel tijd door een plakbandafroller te gebruiken.
Bent u op zoek naar een stevige plakband dispenser? Bestel via DiscountOffice.be een stabiel, sterke en zware plakbandafroller die u met één hand kunt bedienen. De meeste plakbandafrollers zijn verzwaard maar er zijn ook modellen met een anti-slip laag te bestellen voor een stabiele houvast op het bureau.

Ruime keuze plakbandhouders

DiscountOffice.be biedt verschillende uitvoeringen en modellen plakbandhouders. Let bij het bestellen op de rolbreedte van het plakband dat u gebruikt. Niet elke plakbandafroller is geschikt voor elke rolbreedte. De meeste plakbanddispensers zijn geschikt voor plakband met een maximale breedte van tot en met 19 mm. Naast de breedte van het plakband is ook de diameter van het rolletje van belang. Bij DiscountOffice.be vindt u plakbandhouders geschikt voor plakband met een lengte van 33m en 66m.
Plakbandafrollers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, naast transparant, zwart en zilver kunt u ook kiezen voor trendy kleuren zoals groen, blauw of roze. Voor elk bureau vindt u bij DiscountOffice.be een bijpassende plakbandverdeler.

Topkwaliteit plakbandhouders met discount

Bij DiscountOffice.be koopt u topkwaliteit plakbandhouders van onder meer de topmerken Leitz, Scotch, Tesa en Kangaro met hoge kortingen.
Heeft u meerdere plakbandhouders nodig voor uw bedrijf? Dankzij onze staffelprijzen bent u bij een bestelling van meerdere exemplaren nog voordeliger uit.

Vertrouwd bestellen

Bancontact
Creditcard
Levering op rekening zakelijk
Koop al uw bedrijfsbenodigdheden lokaal bij één leverancier. DiscountOffice.be BV levert volgens Belgisch recht en is BTW-plichtig in België. Op aanvraag kunnen facturen via Peppol verstuurd worden. Facturen kunnen eenvoudig van uw eigen referentienummer of bestelcode voorzien worden.

Aanbevolen