Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Muurbeugels

Muurbeugels

Andere benamingen: Wandsteun, Wandbeugels, TV Beugel

Muurbeugel bestellen

Wilt u een muurbeugel kopen? DiscountOffice.be levert topkwaliteit betrouwbare muurbeugels en wandsteunen voor het bevestigen van tv’s, flatscreens en andere monitors aan de muur of aan het plafond. U vindt de muurbeugel die u wilt bestellen gemakkelijk en voordelig online via DiscountOffice.be. U kunt kiezen uit verschillende opties, dankzij de uitgebreide selectiemogelijkheden vindt u eenvoudig en snel de juiste muurbeugel. De meeste muurbeugels zijn uit stock leverbaar en hebben een korte levertijd.

Wandsteun voor tv en monitor

Optimaal tv kijken? Met een muurbeugel kunt u uw tv op een dusdanige manier ophangen dat u op een comfortabele manier kunt kijken. In het ruime assortiment tv muurbeugels van DiscountOffice.be vindt u onder meer vaste beugels, kantelbare beugels en draaibare beugels.

Voor elk scherm de perfecte muurbeugel

Met een muurbeugel maakt u optimaal gebruik van de mogelijkheden van uw beeldscherm en zorgt u op een eenvoudige manier voor een ergonomische werkhouding. Bijvoorbeeld thuis voor het monteren van uw flatscreen aan de wand, op kantoor of in een gezondheidsinstelling voor een ergonomisch werkplek of voor in een showroom of winkel als informatiescherm. Bij DiscountOffice.be vindt u voor elke toepassing de perfecte monitor muurbeugel of wandsteun tegen scherpe prijzen.

Verschillende uitvoeringen muurbeugels

Bij DiscountOffice.be kunt u kiezen uit monitor muurbeugels in verschillende uitvoeringen. Zoals een vlakke wandsteun waarbij het scherm vlak aan de wand gemonteerd wordt. Hierbij kan het scherm iets gedraaid en getild worden voor het instellen van de juiste ergonomische kijkhoek. Zoekt u een meer beweegbare wandsteun, dan kiest u voor een zwenkbare muurbeugel of voor een kantelbare muurbeugel. Kiest u voor een muurbeugel met een zwenkarm dan heeft u meer mogelijkheden om uw scherm flexibel te bewegen.

Welke muurbeugel is het meest geschikt?

Door de ruime keuze muurbeugels bij DiscountOffice.be vindt u zeker de muurbeugel die het beste aansluit bij uw wensen. Maar hoe kiest u de juiste muurbeugel voor uw monitor of beeldscherm? Let bij het aanschaffen van een muurbeugel altijd op het maximale gewicht en de juiste afmetingen om problemen te voorkomen!