Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Kunststof klasseurs

Kunststof klasseurs

Verwante categorie: Klasseur-ruggen

Andere benamingen: Classeurs, Klasseermappen

Kunststof klasseurs bestellen

Bent u op zoek naar voordelige klasseurs? Bij DiscountOffice.be bestelt u online gemakkelijk en snel alle klasseurs die u nodig heeft tegen scherpe prijzen.
Maar hoe vindt u uit het enorme assortiment klasseurs van DiscountOffice.be de hefboommap die u wilt? Door de uitgebreide selectiemogelijkheden kunt u gemakkelijk de juiste klasseur vinden. U klikt eenvoudig op het formaat, rugbreedte en kleur en bestelt snel de gevonden klasseurs via DiscountOffice.be, vervolgens betaalt u vertrouwd en veilig via uw eigen bankomgeving.
De meeste hefboommappen zijn uit stock leverbaar en worden snel geleverd. Klasseurs horen bij de standaard kantoorartikelen die u altijd kunt pakken uit uw magazijn. Mocht u onverhoopt toch misgrijpen dan is dit geen probleem, bestel vandaag nog uw favoriete klasseurs bij DiscountOffice.be en uw bestelling wordt meestal de volgende werkdag al bij u bezorgd.

Wat is het verschil tussen een hefboommap en een ringmap?

Zowel een hefboommap als een ringmap zijn uitgerust met ringen waardoor documenten eerst geperforeerd moeten worden om ze op te kunnen ruimen. Een klasseur is meestal uitgerust met een 2-rings systeem terwijl ringmappen vaak 2, 4, 17 of 23 ringen hebben.
Ook is een klasseur voorzien van een grijpgat in de rug. Hierdoor kunt u gemakkelijk de klasseur uit de kast pakken door uw vinger er in te haken. Een klasseur heeft altijd een papierspanner. De beugelsluiting van de klasseur kan geopend worden door middel van een hefboom, vandaar dat de ordner ook wel eens een hefboommap genoemd wordt.

Ruime collectie klasseurs

Een klasseur is onmisbaar voor een overzichtelijk en georganiseerd klassement. Zowel op kantoor, thuis als op school zijn hefboommappen uitermate geschikt om alle documenten op orde te houden. Op de rug is de hefboommap voorzien van een handig rugetiket zodat u in één opslag de inhoud ziet. DiscountOffice.be biedt een ruime collectie klasseurs in verschillende kleuren die u gemakkelijk online bestelt met discount.
In principe zijn klasseurs verkrijgbaar in twee materialen. U kunt kiezen uit kartonnen hefboommappen en geplastificeerde hefboommappen. Een kartonnen klasseur is gemaakt van stevig karton met een laagje papier. Een kunststof ordners is ook gemaakt van karton maar geplastificeerd met een laagje plastic of polypropyleen.
DiscountOffice.be biedt een zeer breed assortiment kunststof klasseurs in werkelijk alle kleuren. Naast de standaard kleuren klasseurs in het zwart, rood, blauw, geel en groen kunt u bij DiscountOffice.be ook terecht voor oranje klasseurs, roze klasseurs, turquoise klasseurs en meer sprankelende kleuren. Zo vindt u via DiscountOffice.be altijd de klasseur die perfect past bij de huisstijl van uw bedrijf of het interieur van uw werkplek.
Wilt u een A4 ordner 80mm zwart kopen? DiscountOffice.be levert voordelige ordners in verschillende formaten zoals A4 ordners, A4+ ordners, A3 ordners en A5 ordners in verschillende kleuren. Daarnaast kunt u nog kiezen uit verschillende breedtes van de rug, de smalle klasseurs hebben een rugbreedte van 50mm en de brede klasseurs hebben een breedte van 80mm. Welke klasseur u ook wilt bestellen, u vindt de juiste voordelige klasseurs snel en eenvoudig via DiscountOffice.be.

Klasseurs in de aanbieding

Wilt u voordelige klasseurs bestellen? Bij DiscountOffice.be bent u aan het goede adres. U bestelt gemakkelijk en snel online hoogwaardige klasseurs van de topmerken Leitz, Esselte, Elba en Exacompta met discount. Wilt u nog meer besparen op de inkoop van klasseurs? Klasseurs van het huismerk DiscountOffice zijn een betaalbaar alternatief.
Gebruikt u veel klasseurs in uw bedrijf of organisatie en bestelt u regelmatig meerdere aantallen? Door de staffelprijzen van DiscountOffice.be bent u bij meerdere stuks nog voordeliger uit, immers hoe meer u bestelt hoe lager de prijs. Profiteer snel van dit inkoopvoordeel en bestel vandaag nog uw klasseurs bij DiscountOffice.be.