Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Showalbums

Showalbums

Andere benamingen: Presentatiealbum, Rapportmap, Showmap

Showalbums kopen

Showalbums zijn uitermate geschikt voor het presenteren van documenten. Deze mooie en stijlvolle presentatie albums zijn ideaal voor het showen en presenteren van informatie.
Wilt u voordelige showalbums bestellen? DiscountOffice.be biedt een uitgebreid assortiment showalbums van alle bekende merken in alle beschikbare uitvoeringen. Door de uitgebreide selectiemogelijkheden vindt u eenvoudig de showalbums die u zoekt. U bestelt bij DiscountOffice.be snel de juiste showalbums tegen scherpe prijzen. U betaalt vervolgens veilig en vertrouwd in uw eigen bankomgeving. De meeste showalbums zijn uit stock leverbaar, uw bestelling showmappen van DiscountOffice.be wordt meestal de volgende werkdag al bij u afgeleverd.

Showalbums voor presenteren van documenten

Voor elke toepassing heeft DiscountOffice.be wel een geschikte showmap. Of u nu een showalbum zoekt voor vertegenwoordigers voor het presenteren van producten, voor het bewaren van documenten op kantoor, voor studieverslagen of rapporten op scholen of voor hobbydoeleinden thuis, de perfecte showmappen vindt u gemakkelijk en voordelig bij DiscountOffice.be.
Een showalbum bestaat uit een harde of zachte kaft met daarin transparante insteekhoezen (showtassen) waarin de documenten eenvoudig ingestoken worden. U kunt kiezen uit omslagen in diverse materialen zoals leer, kunstleer, suedelook of generfd kunststof voor een luxe uitstraling. Deze showmappen kunnen ook als relatiegeschenk of menukaart gebruikt worden, bijvoorbeeld door de showalbums te bedrukken met uw bedrijfslogo.
DiscountOffice.be biedt ook een ruime keuze personaliseerbare showalbums die voorzien zijn van een transparant voorblad en/of achterkant. Deze frontview showalbums zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en ideaal om de mappen te voorzien van bijvoorbeeld een bedrijfslogo.

Ruim assortiment showalbums

DiscountOffice.be biedt een ruim assortiment showalbums. U kunt kiezen uit verschillende formaten, kleuren en uitvoeringen presentatie albums. Wilt u een showalbum A4 bestellen? Bij DiscountOffice.be bent u aan het juiste adres voor voordelige showmappen in het formaat A4, A5 en A3.
Afhankelijk van het aantal documenten dat u wilt presenteren kunt u kiezen uit verschillende capaciteiten. Showalbums met 10 binnentassen, 20 binnentassen, 30 binnentassen, 40 binnentassen, 100 binnentassen tot showalbums met wel 200 insteekhoezen, bij DiscountOffice.be vindt u altijd de juiste showalbums die u nodig heeft.
Naast een ruime keuze showmappen in luxere materialen biedt DiscountOffice.be ook veel uitvoeringen showalbums van stevig polypropyleen. DiscountOffice.be heeft werkelijk alle kleuren showalbums die u gemakkelijk en online kunt bestellen. Zo vindt u zeker een showalbum in de kleur die u wenst en die past bij de huisstijl van uw bedrijf.

Rapportmappen voor scholen

Speciaal voor scholen en onderwijsinstellingen heeft DiscountOffice.be een gevarieerd aanbod rapport-, studieverslag- en diplomamappen. Vele scholen en instellingen gebruiken een showalbum met insteektas als rapportmap. Deze showalbums zijn vaak voorzien van een transparante voor- en achtertas, zodat de rapportmap geheel gepersonaliseerd kan worden met de naam van de school en de leerling. Het grote voordeel van een zo’n rapportmap is dat deze gemakkelijk een hele schoolcarrière mee kan.
Wilt u showmappen frontview A4 bestellen voor uw school of instelling? Bij DiscountOffice.be bestelt u alle rapportmappen met discount. Bovendien hanteert DiscountOffice.be staffelprijzen zodat u bij bestelling van meerdere aantallen nog meer bespaart op de inkoop van uw rapportmappen.

Topkwaliteit showalbums

Rillstab, Leitz, HF2, Esselte, Elba, Exacompta en meer tegen scherpe prijzen. De hoogwaardige showalbums van deze merken zijn vaak onderdeel van een productrange, die perfect passen bij de overige kantoorartikelen op uw werkplek.
Voor een betaalbaar alternatief kunt u ook kiezen voor showalbums van het huismerk DiscountOffice in een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Door te kiezen voor DiscountOffice showmappen bent u nog voordeliger uit.

Vertrouwd bestellen

Bancontact
Creditcard
Levering op rekening zakelijk
Koop al uw bedrijfsbenodigdheden lokaal bij één leverancier. DiscountOffice.be BV levert volgens Belgisch recht en is BTW-plichtig in België. Op aanvraag kunnen facturen via Peppol verstuurd worden. Facturen kunnen eenvoudig van uw eigen referentienummer of bestelcode voorzien worden.

Aanbevolen