Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Presentatie-ringband

Presentatie-ringband

Andere benamingen: Ringbanden met insteektas, Panorama ringband, Presentatiemap

Presentatie ringband kopen

Bij DiscountOffice.be bestelt u voordelige personaliseerbare ringmappen voor het snel en eenvoudig opruimen, terugvinden en presenteren van informatie. Een presentatie ringband is een ideale oplossing voor een ringband met een persoonlijk tintje voor uw bedrijf, voor op school of voor thuis. Door het ruime assortiment van DiscountOffice.be vindt u altijd de presentatie ringband die u nodig heeft. De presentatie ringbanden zijn uit stock leverbaar, u bestelt de presentatie ringbanden snel en makkelijk online tegen scherpe prijzen bij DiscountOffice.be.

Personaliseerbare ringmappen voor verschillende toepassingen

Een presentatie ringband is een ringmap met de optie om deze geheel te personaliseren. Een presentatie ringband is ook wel bekend als een panorama ordner. De ringmap is uitgerust met showtassen, zowel aan de voorkant, aan de achterkant en op de rug waarin u gepersonaliseerde documenten kunt steken. Bestel de presentatie ringband voordelig bij DiscountOffice.be en u kunt de ringband geheel persoonlijk maken. Een presentatie ringband is uitermate geschikt om te gebruiken voor offertes, verkoopmappen, informatiemappen of rapporten. Door zelf de voorbladen te maken wordt de ringmap map geschikt voor een professionele presentatie. Gebruik bijvoorbeeld uw bedrijfslogo en ontwerp de presentatie map die perfect past bij uw huisstijl. De meeste leveranciers bieden ook een speciale service voor het ontwerpen en printen van gepersonaliseerde voorbladen.

Uitgebreid assortiment presentatie ringbanden

Door het uitgebreide assortiment presentatie ringbanden bij DiscountOffice.be heeft u de keuze uit verschillende uitvoeringen, afmetingen en kleuren presentatie ringmappen. Wilt u een presentatie ringband met 2 ringen, een presentatie ringband met 4 ringen of een presentatie ringband met 23 ringen bestellen? Bij DiscountOffice.be bestelt u de presentatie ringband die u zoekt gemakkelijk en voordelig online.

Presentatie ringbanden in het formaat A4 worden het meest verkocht, maar u vindt bij DiscountOffice.be ook presentatie ringbanden in het formaat A4 maxi, A3 of A5.
De breedte van de rug en de ringcapaciteit van de presentatie ringbanden geeft aan hoeveel documenten er in de presentatie ringband passen. DiscountOffice.be biedt presentatie ringbanden met een ring diameter van 16 tot 60 mm. Verder kunt u nog kiezen uit verschillende mechanieken: een presentatie ringband met O-ringen of met D-ringen. Over het algemeen passen er meer documenten in een presentatie ringband met een D-mechaniek.
DiscountOffice.be levert presentatie ringbanden in verschillende kleuren, zoals onder meer wit, blauw, rood en zwart.

Bestelt u de presentatie ringbanden bij DiscountOffice.be dan ontvangt u topkwaliteit presentatie mappen met een professionele uitstraling en die geschikt zijn om langdurig te gebruiken.

Presentatie ringbanden met discount

Heeft u meerdere aantallen presentatie ringbanden nodig? Voor de meeste presentatie ringbanden gelden staffelprijzen, bestelt u bij DiscountOffice.be online grotere aantallen presentatie ringbanden dan wordt de prijs per stuk lager.
DiscountOffice.be biedt speciaal voor grootverbruikers ook aantrekkelijk geprijsde voordeelbundels waarmee u nog voordeliger inkoopt.

Vertrouwd bestellen

Koop al uw bedrijfsbenodigdheden lokaal bij één leverancier. DiscountOffice.be BVBA levert volgens Belgisch recht en is BTW-plichtig in België. Op aanvraag kunnen facturen via Peppol verstuurd worden. Facturen kunnen eenvoudig van uw eigen referentienummer of bestelcode voorzien worden.

Bestsellers