Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Hangmappen

Hangmappen

Hangmappen kopen?

Voor een overzichtelijk klassement zijn hangmappen op kantoor ideaal. Vooral voor het klasseren van documenten die u regelmatig nodig heeft zijn hangmappen een goede oplossing. DiscountOffice.be biedt een gevarieerd aanbod hangmappen die u gemakkelijk en voordelige online kunt kopen. Door de uitgebreide selectiemogelijkheden vindt u bij DiscountOffice.be altijd de juiste hangmap die u nodig tegen scherpe prijzen.
Naast alle soorten hangmappen, zoals hangmappen verticaal en hangmappen lateraal vindt u bij DiscountOffice.be ook hangmap opbergsystemen zoals een hangmappenbox, een hangmappen trolley, hangmappenrekken, hangmappenkoffer en meer. Daarnaast bent u ook voor ruiters en ruiterstroken bij DiscountOffice.be aan het goede adres. Zo kunt u alle benodigdheden voor een overzichtelijk archief bij één leverancier bestellen en bespaart u niet alleen kostbare tijd maar ook geld. U profiteert niet alleen van onze scherpe prijzen, u hoeft geen leveranciers met elkaar te vergelijken en uw afdeling administratie hoeft maar één factuur te verwerken.
Het merendeel van de hangmappen en toebehoren zijn uit stock leverbaar en worden snel geleverd. Bestelt u vandaag nog online de benodigde hangmappen bij DiscountOffice.be dan worden ze meestal de volgende werkdag bij u bezorgd.

Ruime keuze hangmappen

Voor een georganiseerd kantoor zijn hangmappen onmisbaar. Een hangmap pakt u gemakkelijk uit de kast om er iets uit te pakken of er iets aan toe te voegen. Ze zijn ruimte besparend en overzichtelijk. DiscountOffice.be biedt een ruime keuze voordelige hangmappen in alle soorten, maten en kleuren.

Het assortiment hangmappen van DiscountOffice.be is verdeeld in verticale hangmappen en laterale hangmappen. Wat is het verschil tussen een verticale hangmap en een laterale hangmap?
Bij een verticale hangmap zit het venster met de ruiterstrook aan de lange zijde van de hangmap. Een verticale hangmap wordt gebruikt voor het opbergen van dossiers in bijvoorbeeld een ladeblok onder het bureau of in een hangmappen trolley.
Een laterale hangmap heeft het venster aan de korte zijde van de map. Hierdoor zijn laterale hangmappen geschikt voor bijvoorbeeld een hangmappenkast zodat u direct in één oogopslag de inhoud kunt zien.

Welk formaat hangmappen heeft u nodig?

DiscountOffice.be levert verschillende formaten hangmappen, zoals hangmappen A4, folio hangmappen en foolscap (groot-folio) hangmappen. Het juiste formaat hangmap wordt bepaald door de documenten die u erin wilt bewaren en de afstand tussen de ophangrails. U bestelt de juiste hangmappen gemakkelijk en voordelig online via DiscountOffice.be.
Wilt u een hangmap A4 bestellen? DiscountOffice.nl biedt hangmappen in het formaat A4 met een U-bodem of een V-bodem. Een hangmap met een V-bodem is geschikt voor kleinere dossiers, maar voor dikkere dossier is een hangmap met U-bodem ideaal. Wilt u hangmappen A4 U-bodem 30mm kopen? Bij DiscountOffice.be kunt u kiezen uit hangmappen met een U-bodem van 30mm, 40mm, 50mm en 80mm.

Hoogwaardige hangmappen

DiscountOffice.be levert topkwaliteit hangmappen van alle bekende merken zoals Atlanta (de populaire Atlanta Alzicht hangmap), Elba (de veelgebruikte hangmappen Oblique AZV Ultimate), Esselte en Leitz. Hoogwaardige hangmappen die u gemakkelijk online met korting bestelt bij DiscountOffice.be. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een betaalbaar alternatief, nl. voordelige hangmappen van het huismerk DiscountOffice.

Hangmappen met korting

Bent u op zoek naar voordelige hangmappen voor gebruik in laden of in kasten? Alle soorten hangmappen bestelt u bij DiscountOffice.be met korting. Bij bestelling van meerdere stuks bent u nog voordeliger uit. Door de staffelprijzen van DiscountOffice.be geldt hoe meer u bestelt hoe lager de prijs. Hierdoor kunt u optimaal besparen op de inkoop van uw kantoorartikelen bij DiscountOffice.be.

Vertrouwd bestellen

Bancontact
Creditcard
Levering op rekening zakelijk
Koop al uw bedrijfsbenodigdheden lokaal bij één leverancier. DiscountOffice.be BVBA levert volgens Belgisch recht en is BTW-plichtig in België. Op aanvraag kunnen facturen via Peppol verstuurd worden. Facturen kunnen eenvoudig van uw eigen referentienummer of bestelcode voorzien worden.

Aanbevolen