Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Voetensteunen

Voetensteunen

Andere benamingen: Voetenbankjes, Voetenverhogers

Voetensteun bestellen

Heeft u last van vermoeide benen en van uw rug als u achter uw bureau werkt? Een voetensteun is een eenvoudige en betaalbare oplossing om een ergonomische zithouding te realiseren en klachten te voorkomen of te verminderen. Bij DiscountOffice.be kunt u uit het ruime assortiment voetensteun kiezen uit verschillende uitvoeringen. U bestelt online gemakkelijk en snel de juiste voetensteun die perfect ingesteld kan worden op uw persoonlijke behoeften. De meeste voetsteunen zijn uit stock leverbaar en hebben een korte levertijd. Plaats vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.be en uw bestelling wordt meestal de volgende werkdag al bij u afgeleverd.

Voetensteun voor een ergonomische werkhouding

Een voetensteun is uitermate geschikt voor het creëren van een gezonde en ergonomische werkplek. Door gebruik te maken van een ergonomische voetensteun zit u ontspannen in uw stoel. Bij de juiste zithouding staan de bovenbenen horizontaal met de knieën in een hoek van 90 graden. Deze houding zorgt voor de minste spierspanning en vermindert of voorkomt klachten in de schouders, rug en benen.
Wanneer u niet beschikt over een verstelbare bureaustoel of een verstelbaar bureau dan biedt een voetensteun uitkomst. U kunt uw bestaande werkplek gemakkelijk aanpassen in een goede ergonomische werkplek die u aan kunt passen aan uw persoonlijke behoeften. Bestel snel online een ergonomische voetensteun voor de werkplek op kantoor of voor de thuiswerkplek bij DiscountOffice.be en zorg voor meer comfort achter uw bureau.

Ergonomische voetensteun voor bureau

Een voetbankje of voetenverhoger onder uw bureau voorkomt dat uw benen gaan hangen en de bloeddoorvoer goed op gang blijft. Daarnaast voorkomt een voetenbankje onder uw bureau klachten aan uw rug en schouders. Een voetenverhoger draagt bij een goede ergonomische zithouding. Ook als u lang zit is het belangrijk om regelmatig van houding te wisselen. Hiervoor is een verstelbare voetensteun een ideaal hulpmiddel. Een verstelbare voetensteun kunt u naar wens vastzetten of dynamisch instellen zodat uw bloeddoorstroming wordt gestimuleerd. Met een verstelbare voetensteun maakt u van uw werkplek een prettige en comfortabele werkplek op kantoor en op de thuiswerkplek.

Welke voetensteun past bij u?

Wilt u een voetensteun bestellenbij DiscountOffice.be dan is het belangrijk om een voetensteun te kiezen die voorzien is van een antislip oppervlak zodat uw voeten niet wegglijden. Verder is het uiteraard belangrijk dat de voetensteun verstelbaar is zodat deze volledig aan te passen is op uw lichaam om zo een optimale ergonomische zithouding te realiseren.

Voetensteunen met discount

Heeft u meerdere voetensteunen nodig op voor op uw kantoor? DiscountOffice.be hanteert staffelprijzen waardoor u bij bestelling van meerdere voetensteunen nog voordeliger uit bent en optimaal profiteert van de scherpe prijzen van DiscountOffice.be.

Vertrouwd bestellen

Bancontact
Creditcard
Levering op rekening zakelijk
Koop al uw bedrijfsbenodigdheden lokaal bij één leverancier. DiscountOffice.be BV levert volgens Belgisch recht en is BTW-plichtig in België. Op aanvraag kunnen facturen via Peppol verstuurd worden. Facturen kunnen eenvoudig van uw eigen referentienummer of bestelcode voorzien worden.

Aanbevolen