Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Ringmappen

Ringmappen

Ringband mappen bestellen

Ringbanden kopen? Of het nu gaat om een gewone ringband met 2, 4 of 23 ringen, of een presentatie-ringband: in het uitgebreide gamma van DiscountOffice.be vindt u het allemaal. De ringbanden en presentatie-ringbanden worden bij DiscountOffice.be voordelig online aangeboden en zijn veelal uit stock leverbaar. Het gamma is erg uitgebreid. Zo heeft u de keuze uit het aantal ringen, verschillende groottes van de ringen, verschillende kleuren, verschillende maten en verschillende materialen. Ringbanden worden vooral door studenten en scholieren veel gebruikt om de aantekeningen te maken en om deze ordelijk en overzichtelijk te bewaren. Ook op kantoor zijn ringbanden nog steeds één van de meeste gebruikte kantoorartikelen. Ringbanden zijn ideaal voor het opbergen en presenteren van losse documenten, al dan niet gestoken in showtassen.

Verschillende soorten ringbanden

Een ringband is een map van hard karton, die meestal met papier omplakt is of met pvc-kunststof is overtrokken, of een map van flexibel Polypropyleen. De ringbanden hebben een ringmechaniek met 2, 4, of 23 ringen, de A5 ringband heeft 2 of 17 ringen. Er zijn een aantal verschillen met klasseurs; een klasseur heeft slechts 2 ringen en is voorzien van een papierspanner, duimgat en/of rugetiket. De maat van een ringband map wordt aangegeven a.d.h.v. de diameter van de ring, terwijl bij een klasseur de maat van de rug wordt weergegeven.

Presentatie-ringbanden kopen

Een presentatie ringband is een ringband met de optie om deze geheel te personaliseren. Een presentatie ringband is ook wel bekend als een panorama ordner. De ringmap is uitgerust met showtassen, zowel aan de voorkant en op de rug waarin u gepersonaliseerde documenten kunt steken. Een aantal presentatie-ringbanden hebben ook nog een insteektas aan de achterzijde. Op deze manier kunt u de gehele kaft personaliseren met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo of aangeven wat de inhoud van de ringband betreft.

Scherp geprijsde ringbanden

De ringbanden en presentatie-ringbanden worden met discount aangeboden. Heeft u meerdere aantallen ringbanden nodig? Voor de meeste ringbanden gelden staffelprijzen, bestelt u bij DiscountOffice.be online grotere aantallen presentatie ringbanden dan wordt de prijs per stuk lager. DiscountOffice.be biedt speciaal voor grootverbruikers ook aantrekkelijk geprijsde voordeelbundels waarmee u nog voordeliger inkoopt. Koopt u de ringbanden bij DiscountOffice.be dan kiest u voor hoogwaardige presentatie mappen met een professionele uitstraling en die geschikt zijn voor langdurig intensief gebruik.