Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Monitor armen

Monitor armen

Verwante categorie: Monitorstandaarden

Andere benamingen: Laptop Arm, Notebook Arm, Flatscreen Arm

Monitorarm bestellen?

Bent u op zoek naar een monitorarm voor op het bureau? Bij DiscountOffice.be bent u aan het juiste adres voor ergonomisch verantwoord werken.
Wij leveren een ruim assortiment monitorarmen voor op het bureau, aan de muur of het plafond. U bestelt voordelig en gemakkelijk de monitorarm die u nodig heeft! Bovendien zijn de meeste monitorarmen uit stock leverbaar, dus snel geleverd.

Ergonomisch werken

Om nek- en rugklachten te voorkomen is het belangrijk om te zorgen voor de juiste werkhouding. Naast een goed bureau en een goede stoel is een schermondersteunende arm een onmisbare factor voor een optimale werkhouding. Door het gebruik van een monitorarm op het bureau kunt u het beeldscherm op de juiste hoogte en afstand plaatsen.
Dit is voor elk persoon verschillend, maar in principe kunt u uitgaan van de volgende richtlijnen: de bovenrand van het scherm dient op ooghoogte te zijn en het beeldscherm hoort op armlengte van de gebruiker te zijn.

Monitorarm voor twee schermen kopen?

DiscountOffice.be biedt verschillende mogelijkheden voor het bevestigen van meerdere beeldschermen aan één monitorarm. Zo kunt u snel en eenvoudig een monitorarm voor twee, drie en meer beeldschermen kopen. Niet alleen zijn de beeldschermen naast elkaar te plaatsen maar u kunt er ook voor kiezen om meerdere beeldschermen boven elkaar te plaatsen.
Voor een clean desk policy bestelt u het Toolbar systeem van Dataflex: naast uw beeldscherm kunt u ook een A4 houder, mappenhouder of benodigdhedenhouder laten zweven boven uw bureau. Zo kunt u uw bureau aan het einde van de werkdag opgeruimd achter laten.

Ruim aanbod

Een monitorarm kunt u eenvoudig met behulp van een bureauklem of bladklem aan het bureaublad klemmen. Ook kunt u bij DiscountOffice.be een monitorarm met bureauvoet kopen, deze plaatst u op het bureau. Wilt u ook alle kabels wegwerken dan bestelt u bij DiscountOffice.be voordelig een monitorarm met een bladdoorvoer, door te kiezen voor een geïntegreerd kabelmanagement systeem zijn de hinderlijke kabels niet meer te zien.
Monitorarmen zijn te bestellen met verschillende verstelmogelijkheden. DiscountOffice.be levert zowel in hoogte verstelbare monitorarmen, als monitorarmen die u in hoogte en in diepte kunt verstellen. Of monitorarmen waarbij u het beeldscherm kunt draaien, kantelen en zelfs roteren.
Let bij de aanschaf van een monitorarm goed op het gewicht en de afmeting van het beeldscherm. Voor elk formaat bestelt u bij DiscountOffice.be eenvoudig en snel online de monitorarm die u zoekt!

Meer dan alleen beeldschermen

Naast de diverse oplossingen voor beeldschermen zijn er ook monitorarmen voor een iPad of een laptop of zelfs een monitorarm voor allebei: de ViewLite-serie van Dataflex is geschikt om naast een beeldscherm ook uw iPad of laptop op de juiste hoogte traploos te stellen. Informeer naar de uitgebreide mogelijkheden bij onze afdeling Customer Care.