Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Werkstations

Werkstations

Verwante categorie: Zit sta bureaus

Andere benamingen: Werkstations, Zit-sta Werkplekken, Bureau Verhogers

Zit-sta werkstation bestellen

Zittend en staand werken achter een normaal bureau kunt u vanaf nu ook door een zit-sta werkstation te bestellen op DiscountOffice.be. Dankzij het uitgebreide aanbod kunt u kiezen uit topmerk zit-sta werk modules zoals Fellowes, Neomounts By Newstar, Kensington, Ergotron en Startech. Maak van uw thuiskantoor eenvoudig een ergonomische werkplek met deze elegante zit-sta werkstations.

Brede collectie zit-sta modules

Zit-sta modules zijn er in veel soorten en maten zoals kleine en grote zit-sta werkstations. De grote werkstations zijn meestal geschikt voor twee beeldschermen. De zit-sta modules zijn eenvoudig te gebruiken, u knijpt aan 2 kanten een hendel in en uw zit bureau verandert in een sta werkplek. De zit-sta modules zijn voordelig online te bestellen op DiscountOffice.be.

Ergonomisch werken met een zit-sta werkstation

We kennen het wel, de gehele dag zittend werken en aan het einde van de dag moeten we onze benen strekken om weer degelijk te kunnen bewegen. Dankzij een zit-sta werk station kunt u zorgen voor een betere doorbloeding door zittend en staand werken af te wisselen. Daarnaast zorgt u moeiteloos voor extra beweging! Door een ergonomische werkplek kunt u veel gezondheidsproblemen voorkomen en daarnaast zorgt een betere bloeddoorstroming in de hersenen voor een veel betere productiviteit.

U kunt natuurlijk ook kiezen voor een zit-sta bureau. Deze kunt u ook eenvoudig en voordelig bestellen op DiscountOffice.be.

Top 5 meest populaire zit sta werkmodules

  1. Zit-sta Essentials Werkstation Zwart
  2. Zit-sta Module XL Zwart
  3. Fellowes Lotus Werkstation Zit-Sta Zwart
  4. Fellowes Lotus Werkstation Zit-Sta Wit
  5. Zit-sta werkplek Ergoline berken/wit

Zit-sta werkstation aanbieding

Bij DiscountOffice.be zijn alle producten altijd scherp geprijsd en koopt u eigenlijk altijd uw zit-sta werkstation in de aanbieding. Ook de topmerk zit sta modules kunt u voordelig bestellen. Grootgebruikers zoals kantoren, scholen en andere organisaties kunnen nog meer discount ontvangen met de staffelprijzen. Wanneer u een groter aantal van hetzelfde product bestelt dan ontvangt u waarschijnlijk meer discount. De staffelprijzen kunt u vinden op de product pagina.
Naast de staffelprijzen kunt u ook een prijsopgave aanvragen, wij kijken dan of we bij meerdere stuks een nog scherpere prijs kunnen aanbieden.