Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Intern transportmateriaal

Intern transportmateriaal

Transportmateriaal bestellen

DiscountOffice.be is het juiste adres voor een ruim gamma interne transportmiddelen voor elke situatie. In elk bedrijf, magazijn, werkplaats en kantoor zorgen interne transportmiddelen ervoor dat op een makkelijke en ergonomisch verantwoorde manier goederen, materialen, gereedschappen, dozen, pallets en meer verplaatst kunnen worden.
U kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen transportmiddelen, zoals magazijnwagens, plateauwagens, steekwagens, kiepbakken en meer, die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen. Transportmateriaal van de hoogste kwaliteit vervaardigd uit stevige en robuuste materialen zoals staal, aluminium en hout dat geschikt is voor intensief gebruik in veeleisende omstandigheden.
DiscountOffice.be biedt de transportmiddelen veelal in een modulair systeem aan. De systeemdelen worden eenvoudig ingestoken en geschroefd. Met het transportmateriaal dat u bestelt via DiscountOffice.be kunt u effectiever werken en dus kosten besparen. Standaard met 10 jaar garantie en over het algemeen 'made in Germany'.

Voordelen van interne transportmiddelen

Voor een efficiënt magazijn is kwalitatief hoogwaardig transportmateriaal onmisbaar. Voor het verplaatsen van zware materialen van de ene locatie naar de andere locatie, voor het vervoeren van pallets en dozen, voor het meenemen van de juiste gereedschappen. Dat gaat allemaal veel makkelijker met handige transportmiddelen.
Intern transportmateriaal vermindert de fysieke belasting, voorkomt vermoeidheid en is een vereiste om ergonomisch te kunnen werken. Bovendien zorgt goed transportmateriaal voor tijdwinst. DiscountOffice.be biedt veel verschillende interne transportmiddelen. Voor elke situatie vindt u binnen het uitgebreide assortiment een geschikt transportmiddel.
Het grootste deel van het assortiment is snel leverbaar. Voor de actuele levertijden kunt u het beste informeren bij onze deskundige afdeling Customer Care.

Bespaar op de inkoop van al uw bedrijfsbenodigdheden

Naast intern transportmateriaal biedt DiscountOffice.be ook een ruim aanbod kantoorartikelen, facilitaire artikelen, papierwaren, catering artikelen en meer.
Onder de streep de voordeligste! Dat is het motto van DiscountOffice.be. Gemiddeld bent u nergens voordeliger uit. Door onze jarenlange ervaring in de handel van kwaliteits-kantoorartikelen heeft DiscountOffice.be een groot netwerk opgebouwd van betrouwbare fabrikanten, importeurs en groothandels. Hierdoor kunt u kiezen uit een breed assortiment bedrijfsbenodigdheden dat u gemakkelijk op één centrale plek kunt bestellen. Bestel al uw bedrijfsbenodigdheden bij één leverancier: u bespaart veel tijd en bent veel voordeliger uit!
Speciaal voor bedrijven, scholen en instellingen biedt DiscountOffice.be de mogelijkheid om op rekening te bestellen. Naast onze scherpe prijzen, ruime keuze en snelle levertijden vormt dit nog een belangrijk voordeel om via DiscountOffice.be te bestellen.