Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Transportrollers

Transportrollers

Andere benamingen: Onderwagens, Rolplateaus, Transportrollers

Transportrollers bestellen

Voor het voor het verplaatsen van bakken, kratten en pallets is een transportroller is praktische oplossing. Bij DiscountOffice.be bent u aan het juiste adres voor een breed aanbod transportrollers om op een makkelijke en ergonomische wijze allerlei materialen, dozen, goederen, pallets, meubels en meer te verplaatsen.
De hoogwaardige transportrollers die u bestelt via DiscountOffice.be zijn van zichzelf zeer licht, daarentegen zijn ze uitermate geschikt voor het vervoeren van zware lasten. Binnen het aanbod transportrollers vindt u tal van varianten zoals dolly’s, meubelrollers, rolplateaus, palletonderstellen, tonrollers en onderwagens. Alle transportrollers zijn gemakkelijk en voordelig online te bestellen via DiscountOffice.be.
Met behulp van de handige trefwoorden op onze website wordt uw zoekopdracht snel verfijnt. Zo kunt u onder meer selecteren op model, draagvermogen en afmetingen van het laadvlak en weet u zeker dat u via DiscountOffice.be de transportroller vindt die exact voldoet aan uw eisen.
Vervolgens is uw bestelling in een paar eenvoudige stappen geplaatst. De betaling vindt altijd veilig en vertrouwd plaats binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank.
Wilt u liever achteraf betalen? Speciaal voor bedrijven, scholen en instellingen biedt DiscountOffice.be de mogelijkheid om op rekening te bestellen. Dit kunt u direct aanvragen tijdens het plaatsen van uw bestelling.
Het merendeel van de transportrollers is snel leverbaar. Informeer bij onze afdeling Customer Care naar de actuele levertijden. Zij helpen u graag verder.

Voor een gemakkelijk transport van zware lasten

Heeft u zware lasten te vervoeren over een korte afstand? Transportrollers vergemakkelijken het vervoer van allerlei goederen, dozen en materialen. Ze worden ingezet voor de meest uiteenlopende taken bij intern vervoer, bijvoorbeeld op kantoor, in het magazijn, in de productiehal of bij expeditiebedrijven. De transportrollers zijn gemaakt van stevige en robuuste materialen en zijn geschikt voor intensief gebruik.
Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige dolly voor een belasting van 200 kg, 300 kg of 500 kg of een transportonderwagen zoekt voor een zware belasting van 6000 kg, de juiste transportrollers bestelt u via DiscountOffice.be.
De rolplateaus zijn verkrijgbaar in verschillende laadvlakken qua afmeting en afwerking, zoals met anti slip laadvlak, met een houten laadvlak of van geribbeld staalplaat. Ook zijn er diverse uitvoeringen met een duwstang of handgreeprol waarmee de rolplateaus nog makkelijker hanteerbaar zijn.

Ruim assortiment transportrollers

Bij DiscountOffice.be bestelt u professionele transportrollers tegen scherpe prijzen. En heeft u meerdere transportrollers nodig voor uw bedrijf? Door onze staffelprijzen ontvangt u vaak nog eens extra discount bij een grotere afname. Bestel al uw intern transportmateriaal via DiscountOffice.be en u bespaart aanzienlijk op uw inkoopkosten.

Onderstaande transportrollers kunt u onder meer bestellen:

Transport onderwagen voor Euronorm bakken

Diverse transportwagens variërend van een draagvermogen van 200 tot 1000 kg voor onder meer Euronorm bakken, kratten en meer.

Meubelrollers

Met een meubelroller kunt u allerlei goederen gemakkelijk transporteren, ook ideaal voor het verplaatsen van meubels. Met een meubelroller of dolly wordt een verhuizing een stuk makkelijker.

Transportwagens voor zware lasten

Robuuste transportwagens met een stevige buizenconstructie en lichtlopende wielen zorgen voor een comfortabel transport van zware en omvangrijke goederen.

Palletonderwagens

Met een onderwagen verplaatst u moeiteloos euronorm pallets. Dankzij de verhoogde randen van de onderwagen kan de lading er niet afschuiven. Uitgerust met 4 stevige zwenkwielen waardoor de onderwagen makkelijk verplaatsbaar is. De centrale voetrem is eenvoudig te bedienen.

Rolplateaus

Met een rolplateau kunt u snel en makkelijk dozen of goederen verplaatsen. Eenvoudig hanteerbaar en geschikt voor kleinere ruimtes.