Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Plateauwagens

Plateauwagens

Andere benamingen: Magazijnwagens, Platformwagens, Tafelwagens

Platformwagens bestellen

Bent u opzoek naar een platformwagen die inklapbaar is? Plateauwagens en magazijnwagens zijn synoniemen van platformwagens. Plateauwagens zijn er in veel soorten en maten. In het brede aanbod platformwagens van DiscountOffice.be vindt u onder andere de topmerken Fetra en Variofit. De magazijnwagens zijn scherp geprijsd en gemakkelijk online te bestellen.

Wat is een plateauwagen?

Plateauwagens zijn magazijnwagens, die vaak worden gebruikt om kratten, dozen, trays en andere goederen te vervoeren. Een platformwagens bestaat uit een platform, wielen en meestal een duwbeugel.

De plaat van de magazijnwagen is meestal van aluminium, hout, draadgaas of stalen buizen en heeft aluminium of stalen buizen als constructie. U kunt kiezen uit 3 soorten wielen, waaronder TPE rubber-, elastische wielen of luchtbanden. Plateauwagens hebben meestal 2 zwenk- en 2 bokwielen, daarnaast is er ook een optie de platformwagen met 4 zwenkwielen te bestellen.
De meeste zwenkwielen met een rem zijn conform de EU-norm EN 1757-3 (veiligheidsnorm voor platformwagens).

Assortiment platformwagens

DiscountOffice.be heeft een breed aanbod met onder andere aluminium platformwagens, inklapbare plateauwagens, magazijnwagens met luchtbanden. De wagens voor intern transport zijn voordelig online te bestellen.

Plateauwagen inklapbaar

Een aantal plateauwagens is gedeeltelijk of volledig inklapbaar. De duwbeugel, wielen en/ of etages zijn inklapbaar. De Stanley platformwagenmodellen Fatmax en SXWTD-FT517 zijn volledig inklapbaar. Het transportmiddelmerk Fetra heeft onder andere aluminium inklapbare magazijntrolleys, waarvan de duwbeugel en etages opklapbaar zijn.

Luchtbanden, TPE elektrostatisch geleide- en polyamide wielen

Bij de meeste Fetra magazijnwagens kunt u de standaard wielen vervangen voor luchtbanden, TPE elektrostatisch geleide- of polyamide wielen. U kunt de meest geschikte wielen voor uw situatie los mee bestellen.

  • Luchtbanden zijn geschikt om op een oneffen ondergrond te gebruiken
  • Polyamide wielen zijn verregaand bestand tegen vocht, zout, zuren en logen
  • TPE wielen zijn elektrostatisch geleidend en bevatten een naaf met kogellager

Draagvermogens

DiscountOffice.nl heeft een breed assortiment platformwagens met verschillende draagvermogens die ideaal zijn voor transport in magazijnen, werkplekken of werkplaatsen. De draagvermogens voor plateauwagens zijn: 120 kg, 150 kg, 200 kg, 300 kg, 400 kg, 500 kg, 600 kg, 1000 kg of zelfs 1200 kg.

Fetra, Stanley, Variofit en Rollcart

Fetra, Stanley, Variofit en Rollcart zijn de topmerken op het gebied van transportmiddelen. De plateauwagens geproduceerd met geavanceerde technieken en zijn bij DiscountOffice.be scherp geprijsd.
Fetra staat bekend om de hoogwaardige kwaliteit magazijnwagens. Fetra platformwagens zijn daarom zeer gewild, waaronder de Fetra Aluminium Platformwagen 3120.

Platformwagens met discount

Bij DiscountOffice.be bestelt u voor de scherpste prijs de ideale platformwagen voor uw bedrijf, magazijn, werkplaats, winkel of andere organisatie. Het uitgebreide assortiment bevat onder andere inklapbare en aluminium platformwagens van het toonaangevende magazijnwagenmerk Fetra. U kunt van nog meer discount profiteren wanneer u gebruik maakt van de staffelprijzen of door een prijsopgave op te vragen, bij het bestellen van meerdere stuks.