Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Tafelwagens

Tafelwagens

Andere benamingen: Bijzetwagens, Orderpickkarren, Orderpickwagens

Tafelwagen online kopen?

Bij DiscountOffice.be is er een groot assortiment tafelwagens, alle tafelwagens zijn scherp geprijsd. Wanneer u een etagewagen wilt bestellen voor in uw magazijn, dan zijn er veel keuzemogelijkheden in bijzetwagens. De orderpickkarren worden vaak in gebruik genomen bij magazijnen, winkels, horeca of werkplaatsen. Bijzetwagens zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar. U kunt een orderpickkar met 1 etage of met 2 of 3 etages bestellen. Dit is de reden dat deze bijzetwagens ook etagewagens kunnen worden genoemd. In de horeca worden deze wagens ook als serveerwagens gebruikt. De tafelwagens zijn ideaal voor het vervoeren van goederen in bijvoorbeeld een magazijn of winkel.

Aanbod bijzetwagens

Een bijzetwagen heeft 2 of 3 etages en zijn in vele soorten en maten te bestellen. De juiste tafelwagen zorgt voor efficiëntie tijdens het transport of orderpick proces van goederen. In het brede assortiment van DiscountOffice.be is het ook mogelijk om een tafelwagen met laden te bestellen. In de laden kan klein materiaal opgeborgen worden, zodat het gereedschap mobiel aanwezig is, waar de werkzaamheden plaats vinden. Deze bijzetwagen bevordert het efficiënt te werk gaan op de werkplek in de werkplaats.

De soorten van tafelwagens verschillen sterk in draagvermogen. Er is keuze in lichte tafelwagens met een draagvermogen van 250kg , 300kg of 400kg, maar er zijn ook bijzettafels met 2 etages of meer met een draagvermogen van 500kg of 600kg. Uitvoeringen met een uniek hoog draagvermogen van 1000kg of 1200kg staan ook in het grote aanbod.br> Het verschil in draagvermogen ligt onder andere aan het materiaal dat wordt gebruikt tijdens de fabricage van een orderpickwagen. Er wordt gekeken naar de sterkte van de bok- en zwenkwielen, het frame en het platform, ook wel genoemd werkblad.

Er is een keuzemogelijkheid uit verschillende werkbladen. Soms is het werkblad waterdicht, maar er is ook keuze voor een platform met een houten plaat of stalenplaat. De houten platen zijn er met en zonder toplaag. Het is afhankelijk welk platform u nodig heeft per gebruikersdoeleinden. De hoogwaardige tafelwagens zijn voordelig te bestellen op DiscountOffice.be en door het brede aanbod is er altijd een tafelwagen voor u op maat. Mocht u toch vragen hebben, neem dan contact op met onze Customer Care voor deskundig advies.

Aanbiedingen Orderpickkarren

Wanneer u bij DiscountOffice.be een orderpickkar of een ander product bestelt, kunt u altijd de voordeligste prijzen verwachten. Dus ook bij het printpapier, handzeep of ringmappen. De scherp geprijsde artikelen zijn eigenlijk het gehele jaar in de aanbieding. Bij DiscountOffice.be bent u onderaan de streep het voordeligst uit. Het gehele assortiment heeft de voordeligste prijzen en de meeste artikelen op de website hebben een snelle levertijd. Veelal vandaag besteld is morgen in huis.