Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Magazijnwagens extra sterk

Magazijnwagens extra sterk

Andere benamingen: MultiVario wagens, Sterke magazijnwagens, Zwaarlastwagens

Extra sterke magazijnwagens kopen

Deze categorie bevat extra sterke magazijnwagens in diverse uitvoeringen. De meeste soorten magazijnwagens hebben een draagvermogen van meer dan 1000 kg, dit is zeer geschikt voor de professionele gebruiker. Het brede aanbod extra sterke magazijnwagens bevat vele verschillende typen magazijnwagens. Bij DiscountOffice.be zijn deze zeer voordelig geprijsd en gemakkelijk online te bestellen. De magazijnwagens in deze categorie beschikken over een groot draagvermogen en zijn voor vooral geschikt voor het transport van extra zware goederen. In magazijnen, bedrijfspanden, opslagpanden, warenhuizen, bedrijfsterreinen en ook andere locaties waar zware goederen worden vervoerd op kleine afstanden, wordt er veel gebruikt gemaakt van de extra sterke magazijnwagens.

Aanbod extra sterke magazijnwagens

De artikelcategorie extra sterke magazijnwagens heeft een breed aanbod van vele verschillende uitvoeringen van magazijnwagens die extra zware goederen kunnen transporteren.

De draagvermogens van de magazijnwagens zijn 500kg, 1000kg, 1200kg, 1500kg, 2000kg, 2500kg of zelfs 3000kg. Dit zijn de verschillende uitvoeringen van de magazijnwagen uit dit brede assortiment: bakwagens, driewandwagens, magazijnwagens met duwbeugel, etagewagens, hekwagens, kopwandwagens, platformwagens, rongenwagens, tafelwagens en vierwandwagens.

Fetra is het merk op het gebied van magazijnwagens, de extra sterke magazijnwagens uit dit assortiment zijn voornamelijk Fetra artikelen. De extra sterke magazijnwagens zijn gemaakt van stalenbuizen en van gelast profielstaal. De Fetra magazijnwagens zijn conform de EU-norm: EN 1757-3 (veiligheidsnorm voor platformwagens) en behoren tot de Transporteur conditiegroep: 1.

Deze extra categorie is speciaal ontworpen om een beter overzicht te creëren van de magazijnwagens. Door het brede assortiment heeft u maar 1 webshop nodig met een breed assortiment en de voordeligste prijzen. Al deze magazijnwagens zijn speciaal in dit assortiment gezet om een overzicht te creëren van de extra sterke magazijnwagens. Door het brede assortiment van DiscountOffice.be heeft u maar 1 leverancier nodig voor al uw benodigdheden.

Aanbiedingen

Alle artikelen van DiscountOffice.be zijn voordelig geprijsd en de extra sterke magazijnwagens ook. Door de scherpste prijzen aan te bieden, bent u onder streep het voordeligste uit bij DiscountOffice.be. Hierdoor kunt u het gehele jaar alle artikelen zeer voordelig bestellen. Ook zijn er bij “Aanbiedingen” op de website, de aanbiedingen te vinden van alle artikelen die DiscountOffice.be in het assortiment zitten. Het assortiment bevat rond de 150.000 artikelen. Op deze manier kan een bedrijf die voordelig en alles bij 1 leverancier wilt inkopen, bij DiscountOffice.nl terecht om uw bedrijf te verzien van alle benodigdheden. Omtrent kantoorartikelen en nog veel meer.

Vertrouwd bestellen

Bancontact
Creditcard
Levering op rekening zakelijk
Koop al uw bedrijfsbenodigdheden lokaal bij één leverancier. DiscountOffice.be BV levert volgens Belgisch recht en is BTW-plichtig in België. Op aanvraag kunnen facturen via Peppol verstuurd worden. Facturen kunnen eenvoudig van uw eigen referentienummer of bestelcode voorzien worden.

Aanbevolen