Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Steekwagens

Steekwagens

Andere benamingen: Steekkarren, Stoelensteekwagens, Trappensteekwagens

Steekwagen bestellen?

Heeft u een steekwagen nodig? Voor een steekwagen met discount moet u bij DiscountOffice.be zijn. U bestelt gemakkelijk en snel online een steekwagen voor in uw bedrijf. In ons ruime aanbod steekwagens vindt u voor elke toepassing de juiste steekwagen. Topkwaliteit steekwagens met hoge kortingen en een snelle levertijd.

Ruim aanbod steekwagens

Een steekwagen is onmisbaar bij het verplaatsen van goederen. U kunt veel rugklachten voorkomen door zware spullen te verplaatsen met een laadkarretje. Vooral magazijnwerkers, vrachtwagenchauffeurs en orderpickers zijn gebaat bij het gebruik van een steekwagen. Bij DiscountOffice.be bestelt u voordelig de steekwagen die u nodig heeft. Of het nu voor het uitladen van een vracht is, voor het verplaatsen van goederen of gereedschap in het magazijn, de beste steekwagen vindt u bij DiscountOffice.be!

Opvouwbare steekwagen kopen? Wanneer u weinig ruimte heeft is een lichte opvouwbare of inklapbare steekwagen ideaal. Door de steekwagen in te klappen neemt deze weinig ruimte in en kunt u de steekwagen ook gemakkelijk mee nemen.

Voor de zwaardere klussen kunt u bij DiscountOffice.be sterke steekwagens van staal online kopen. Deze steekwagens kunnen tot 500kg vervoeren.

Heeft u zware apparaten te vervoeren? Een robuuste apparatensteekwagen is geschikt voor onder meer het transporteren van CV-ketels.

Moet u uw lading vaak verplaatsen over trappen of stoepranden? Bestel bij DiscountOffice.be gemakkelijk en voordelig een trappensteekwagen. Een trappensteekwagen heeft drie wielen aan beide kanten, die meedraaien als u de wagen de trap af rolt of omhoog duwt. Zo kunt u probleemloos met uw lading de trap af, of over drempels en stoepranden heen.

Heeft u geregeld banden te verplaatsen? Bij DiscountOffice.be koopt u snel een voordelige bandensteekwagen. Het ideale transportmiddel voor banden: door de handgrepen te bedienen kunt u met de spreidbare armen in één keer bandenstapels oppakken en weer neerzetten.

Luchtbanden of massief rubber banden

DiscountOffice.be heeft een ruim aanbod steekwagens. Maar hoe kiest u de juiste steekwagen die u nodig heeft? Allereerst is het belangrijk om te kijken naar welke lading u gaat vervoeren en het maximale hefvermogen dat u nodig heeft.

Daarnaast kunt u nog kiezen uit luchtbanden of massief rubber banden. Een steekwagen heeft de juiste wielen en/of banden nodig om optimaal te kunnen presteren. Wordt de steekwagen gebruikt op gladde vloeren koop dan bij DiscountOffice.be een steekwagen met massief rubber banden.

Voor gebruik buiten of op een oneffen ondergrond is een steekwagen met luchtbanden comfortabeler. DiscountOffice.be biedt een groot assortiment steekwagens met luchtbanden tegen scherpe prijzen.