Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Kiepbakken

Kiepbakken

Andere benamingen: Bakwagens, Bodemklepcontainers, Kantelbakken

Heeft u een sterke kiepbak nodig om uw werk te ontlasten? In dit brede aanbod kiepbakken vindt u diverse mogelijkheden om efficiënter te werken.

Kiepbak zonder of met aftapkraan

Het brede aanbod van kiepbakken telt rond de 500 producten. Bij DiscountOffice.be heeft u een brede keuze uit verschillende maten en uitvoeringen. Bijvoorbeeld de afvalbakken met aftapkraan. Veelal worden deze kiepbakken in de praktijk gebruikt in combinatie met een vorkheftruck. Bijvoorbeeld de kantelbare afvalbak van Fetra 4701a, met poedercoat Ral5007, een inhoud van 250L en een laadvermogen van 750kg. De kantelbare afvalbak met een aftapkraan is inclusief een zeef om de vaste stoffen te scheiden van de vloeibare stoffen. Ook deze aftapkranen zijn van zeer hoge kwaliteit. De kiepbak is voorzien van de Europese normering EN 1757-3 (Veiligheidsnorm voor platformwagens). U kunt dit artikel vinden door in de zoekbalk de volgende artikelcode in te voeren: BFET4701A. Een kiepbak of kantelbak kan gebruikt worden bij het legen met een vorkheftruck of bij zware belading.
Ook heeft DiscountOffice.be naast Fetra kantelbakken ook andere kantelbakken in het uitgebreide assortiment onder de merknaam DiscountOffice. Kiepbakken van het huismerk hebben de beste kwaliteit en zijn zeer voordelig geprijsd. Het online bestellen van een kiepbak is voordelig bij Discountoffice.be en in de meeste gevallen worden deze zonder extra verzendkosten verzonden.

In het brede assortiment van DiscountOffice.be is er ook keuze om een kiepbak met een laadvermogen van 2000kg of 3500kg te bestellen. Net als op ons gehele assortiment zijn deze kantelbare bakken zeer laaggeprijsd en ontvangt u hoge kortingen door meer dan 2 stuks af te nemen. U kunt hiervan de prijzen online zien bij het product, onder het kopje “Staffelprijzen”. Op deze manier is DiscountOffice.be de voordeligste keuze.

Kantelbakken goedkoop bestellen

Bij DiscountOffice.be is het online kopen van een kantelbak zeer gemakkelijk. Ook hebben de producten van DiscountOffice.be een snelle levertijd. Door het brede voordelige aanbod kunt u naast deze kiepbak of kantelbak, alle artikelen voor uw bedrijf bestellen op onze website. Koop elk artikel voor voordelige prijzen en wees onderaan de streep het voordeligste uit.

Silocontainer, kruiwagens en bodemklepcontainers

Naast het assortiment van kiepwagens biedt DiscountOffice.be ook de mogelijkheid om een kruiwagen, bodemklepcontainer en een silocontainer ook wel genoemd stortgoedbak voor de voordeligste prijs online te kopen. Het ruime assortiment en de lage prijzen maakt het bestellen bij DiscountOffice.be nog goedkoper.