Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Hefwagens

Hefwagens

Andere benamingen: Handpallettruck, Heftafel, Materiaalheffer

De methode voor heffen, transporteren en opslaan. Bent u op zoek naar een machineheffer, schaarhefwagen of handlierstapelaar? Welke hefwagen u ook zoekt, u kunt het online kopen op DiscountOffice.be. Hefwagens zijn een slimme oplossing voor kleine en grote transportuitdagingen.

Hefwagen online kopen?

Bent u op zoek naar een hefwagen, dan vindt u bij DiscountOffice.be een ruim aanbod. Door dit uitgebreide aanbod van hefwagens, vindt u altijd een hefwagen waarvoor u deze nodig heeft. Deze zijn eenvoudig te bestellen voor de voordeligste prijs op DiscountOffice.be. De hefwagens die u bestelt via DiscountOffice.be zijn snel leverbaar.

Het brede assortiment van hefwagens

Bij DiscountOffice.be kunt u door het brede assortiment, altijd de juiste hefwagen vinden. Het ruime assortiment bevat hefkarren die geschikt voor langdurig intensief gebruik. Daarnaast kunt u terecht bij DiscountOffice.be, wanneer u zoekt naar meubelhefrollers, heftafels, onderzetrollers, stapelaars, hydraulische stapelaars, heftafel, materiaalheffers en schaarhefwagens. De hoekrollers kunnen gebruikt worden voor het verplaatsen van meubels, kasten of andere blokvormige objecten. De meubelrollers maakt het transporteren van alle passende goederen een stuk veiliger. De meubelhefrollers hebben een draaispindel die ervoor zorgt, dat u met één persoon een kast veilig kan verplaatsen.
De elektrische materiaalheffers ook wel hefkar genoemd zijn er in veel verschillende types. Dit heeft vooral te maken met het draagvermogen. Er is keuze voor een elektronische materiaalheffer met een draagvermogen van 100kg, 150kg en 250kg. Daarnaast hebben we voor de materiaalheffers, ook accessoires die u er voordelig bij kunt kopen.

Heftafels online bestellen

Heftafels worden gebruikt om de zwaardere objecten op de juiste werkhoogte te brengen, om op deze manier uw rug te ontlasten. Een heftafel online bestellen? Bij DiscountOffice.be kunt u voordelig een schaarheftafel bestellen met een korte levertijd. Er is een groot aanbod van schaarheftafels in ons brede assortiment. Voor de meeste artikelen geldt vandaag besteld, is de volgende werkdag geleverd.

Mocht u een vraag hebben over een van onze hefwagens, materiaalheffers of heftafels, neem dan contact op met onze klantenservice voor deskundig advies.