Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Vloerreinigers

Vloerreinigers

Andere benamingen: Vloerreiniging, Vloer schoonmaakartikelen, Vloer Cleaner

Vloerreinigers kopen

Bent u op zoek naar een voordelige vloerreiniger? Bij DiscountOffice.be bestelt u snel en voordelig diverse professionele vloerreinigers voor het schoonmaken en onderhoud van verschillende vloeren. Binnen het ruime aanbod kunt u kiezen uit vloerreinigingsmiddelen voor de dagelijkse reiniging, schoonmaakmiddelen voor een periodieke vloerreiniging, professionele vloerreinigers voor hardnekkige vlekken, vloerstrippers, vloerreinigers voor het onderhoud, vloerwas en meer. Te gebruiken met een dweil, schrobber, schrobmachine of vloerreiniger machine.
Of u nu een schoonmaakmiddel voor uw vloer thuis, op kantoor, in de werkplaats, in scholen of instellingen of in de gezondheidszorg wilt kopen, bij DiscountOffice.be bestelt u gemakkelijk en voordelig online de beste vloerreiniger voor elke vloer.
De meeste vloerreinigers zijn uit stock leverbaar. Plaats vandaag nog uw bestelling vloerreinigingsmiddelen bij DiscountOffice.be en u kunt meestal de volgende werkdag al aan de slag met uw schoonmaakklus.

Voor elke vloer de beste vloerreiniger

Een schone vloer zorgt voor een professionele uitstraling van uw bedrijf of organisatie. Het eerste dat u ziet als u een kantoor, winkel, showroom of andere openbare ruimte binnen komt is immers de vloer. Daarnaast is een schone en goed onderhouden vloer ook belangrijk voor veiligheid en welzijn. Een hygiënische vloer voorkomt verspreiding van vuil, nare geuren en bacteriën.
Het regelmatig schoonmaken van uw vloer geeft voordelen zoals een schone werkomgeving, een frisse uitstraling, een uitstekende hygiëne en zorgt voor het behoud van uw vloer. DiscountOffice.be biedt de beste vloerreinigingsmiddelen tegen scherpe prijzen voor diverse vloeren, zoals tapijt, linoleum, laminaat, pvc vloeren, industriële vloeren, tegels, hout, marmer en meer.

Ruime keuze reinigingsmiddelen vloer

DiscountOffice.be biedt een uitgebreid assortiment professionele vloerreinigers voor reiniging en onderhoud van uw vloer. Elke vloer vereist namelijk een andere behandeling met de daarvoor het best geschikte vloerreinigingsmiddel. Door te kiezen voor de juiste vloerreinigers kunt u veel geld, tijd en moeite besparen.
DiscountOffice.be levert vloerreinigers en onderhoudsmiddelen voor het verwijderen van vlekken, viezigheid en kauwgom, vloerstrippers voor het strippen van vloeren en vloerwas om de vloer in de was te zetten of te voorzien van een coating. Door het aanbrengen van een nieuwe beschermlaag wordt de vloer duurzamer en neemt deze minder stof op.
Ook milieuvriendelijke en duurzame vloerreinigers koopt u bij DiscountOffice.be, bijvoorbeeld vloerreinigers van Greenspeed die voorzien zijn van het EU Ecolabel.

Topkwaliteit vloerreinigers met discount

Op zoek naar Kärcher vloerreinigers? Bij DiscountOffice.be bestelt u hoogwaardige vloerreinigers van onder meer de topmerken Kärcher, Taski, Diversey en Greenspeed met hoge kortingen.
Bent u op zoek naar een betaalbaar alternatief? De vloerreinigers van het huismerk DiscountOffice staan garant voor een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. U kunt ze bestellen in voordelige jerrycans van 5, 10, 20 of zelfs 200 liter. Ook kunt u flink besparen op de inkoop van uw schoonmaakmiddelen door meerdere vloerreinigers te bestellen. Door de staffelprijzen van DiscountOffice.be bent u bij meerdere aantallen nog voordelig uit. Voor een optimale en eenvoudige reiniging van uw vloer vindt u ook diverse hulpmiddelen in het uitgebreide assortiment van DiscountOffice.be zoals microvezeldoeken, vloerschrobbers, mopsystemen en schoonmaakmachines.

Vertrouwd bestellen

Bancontact
Creditcard
Levering op rekening zakelijk
Koop al uw bedrijfsbenodigdheden lokaal bij één leverancier. DiscountOffice.be BV levert volgens Belgisch recht en is BTW-plichtig in België. Op aanvraag kunnen facturen via Peppol verstuurd worden. Facturen kunnen eenvoudig van uw eigen referentienummer of bestelcode voorzien worden.

Aanbevolen