Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Microvezeldoeken

Microvezeldoeken

Andere benamingen: Microvezeldoekjes, Microfiber doeken, Microfiber doekjes

Voordelig geprijsde microvezeldoeken

Op DiscountOffice.be bestelt u voordelig microvezeldoekjes, daarnaast kunt u kiezen uit een divers assortiment. Dankzij de voordeelbundels bent u extra voordelig uit, deze zijn zeer geschikt voor grootverbruikers zoals kantoren, scholen, autobedrijven, winkels en restaurants. Daarnaast is er ook een brede keuze voor de telewerkers. Het aanbod bevat topmerk microvezeldoeken van 3M Scotch-Brite, Greenspeed, Rubbermaid, Taski en Vikan.

Microvezeldoekjes voor elke schoonmaakklus

Microvezeldoekjes zijn multifunctioneel voor het schoonmaken van verschillende objecten zoals bureaus, aanrechtblad, ramen, auto’s en whiteboards. De microfiber doekjes worden het voornaamst in omgevingen gebruikt waarin voedselveiligheid en hygiëne zeer belangrijk is, zoals keukens, restaurants, winkels, kantoren, de gezondheidszorg en zorginstellingen. Door gebruik te maken van een kleurcoderingssysteem voorkomt u kruisbesmettingen en wordt uw bureau niet schoongemaakt met een microvezeldoek dat is gebruikt voor het schoonmaken van het toilet.

Wat is een microvezeldoek precies?

Bij het schoonmaken van verschillende oppervlaktes is een microvezeldoek ideaal. Een microvezeldoekje is effectief in het absorberen van stof, vuil, vingerafdrukken, vet, olie en vocht. Na het gebruik zijn de microfiber doekjes eenvoudig uit te spoelen. Meestal maken de microvezeldoek schoonmaakmiddelen overbodig.

Kleurrijk assortiment microfiber doeken

Het brede aanbod microvezeldoekjes van DiscountOffice.be bevat microfiber doeken in veel verschillende afmetingen en kleuren. De meest voorkomende afmetingen zijn 30x30, 35x35 40x40 cm. En de microvezeldoeken zijn te bestellen in de kleuren blauw, geel, grijs, groen, paars, rood en wit. Dankzij de vele kleuren kunt u gebruik maken van een kleurcoderingssysteem voor de HACCP.

3M microvezeldoekjes

DiscountOffice.be heeft een brede collectie 3M microvezeldoekjes. De microfiber doeken van Scotch zijn eenvoudig bij ons te bestellen. Scotch-Brite is het huismerk van het grote bedrijf 3M. 3M staat bekend om de vele hoogwaardige producten omtrent reiniging, veiligheid, onderhoud en nog veel meer. 3M microvezeldoekjes Scotch-Brite kunnen tot maar liefst 200 keer gewassen worden op 95 °C.

Microvezeldoekjes aanbieding

Bent u op zoek naar een microvezeldoek in de aanbieding? DiscountOffice.be heeft een breed en voordelig assortiment microfiber doekjes. Het aanbod bevat de topmerken Greenspeed, Rubbermaid, 3M Scotch, Taski en Vikan. Dankzij de staffelprijzen kunnen grootgebruikers nog meer discount ontvangen door meerdere stuks te bestellen. Daarnaast kunt u ook een prijsopgave aanvragen.

Vertrouwd bestellen

Bancontact
Creditcard
Levering op rekening zakelijk
Koop al uw bedrijfsbenodigdheden lokaal bij één leverancier. DiscountOffice.be BV levert volgens Belgisch recht en is BTW-plichtig in België. Op aanvraag kunnen facturen via Peppol verstuurd worden. Facturen kunnen eenvoudig van uw eigen referentienummer of bestelcode voorzien worden.

Aanbevolen