Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Mopsystemen

Mopsystemen

Andere benamingen: Professionele vloerwissers, Vloerwissers met emmer, Dweil met emmer

Professionele vloerwisser met emmer kopen?

DiscountOffice.be heeft een breed aanbod van vloerwissers met emmer. Om de vloer zo goed en efficiënt mogelijk schoon te dweilen zijn er verschillen soorten moppen online te bestellen. Alle mopsystemen zijn voordelig geprijsd en worden meestal binnen één werkdag geleverd. Welke mop en emmer de beste keus voor u is ligt aan het oppervlak dat gedweild moet worden. DiscountOffice.be heeft voor elke vloeroppervlak en omgeving het juiste mopsysteem in haar brede assortiment.

Aanbod mopsystemen

Er is voor elke winkel, kantoor of bedrijf een bijpassend mopsysteem te kiezen. Het gaat voornamelijk om het oppervlak van de vloer dat gedweild moet worden bij het kiezen van de juiste mop met emmer. Wanneer er vele ruimtes moeten worden gedweild, dan is een dweilwagen of een reinigingswagen waarschijnlijk een betere optie. Bij een kleine ruimte kan een Spaanse mop al voldoende zijn en anders kan een professionele vloerwisser met of zonder spray een goede optie zijn. Een vlakwisser met de daar bijhorende emmer met een wringsysteem, zijn gemakkelijk in gebruik en door het grotere oppervlak van de wisser kunt u sneller grotere oppervlakten dweilen. De emmers en moppen zijn in verschillende kleuren te bestellen. Deze kleuren zijn geel, blauw, groen en rood. Er zijn ook emmers met een neerwaartse perswringer en met een combopers voordelig te bestellen. Er zijn veel soorten professionele mopsystemen om de vloer schoon te dweilen en tot het beste resultaat zullen leiden. De mopsystemen zijn scherp geprijsd en worden meestal de volgende dag geleverd.
DiscountOffice.be heeft ook veel A-merk dweilsystemen deze zijn scherp geprijsd, zoals Rubbermaid, Greenspeed, Vikan en Numatic.

De moppen kunnen in twee verschillende varianten worden verdeeld, dit zijn strengenmoppen en vlakwissers. Een strengenmop wordt ook wel een Spaanse mop genoemd, het is een dweil met katoenen draden. De Spaanse mop kan worden uitgewrongen in een emmer met korf. Bij een kleiner oppervlak wordt deze meestal gebruikt. Naast de emmer met korf zijn er ook perswringers te bestellen op Discountoffice.be.

Bij grotere oppervlakten zijn professionele vloerwissers prettiger in gebruik. Een professionele vloerwisser heeft een groter oppervlak door zijn rechthoekige uitvoering. En kan daardoor ook sneller grotere oppervlakten dweilen. Er zijn vlakmopemmers met speciale systemen die het uitwringen van een vlakmop gemakkelijk maken. Daarnaast zijn er ook vloerwissers met spray in het brede assortiment van Discountoffice.be te bestellen. Dit is een ingebouwd systeem in de steel van de vloerwisser dat reinigingsvloeistof spuit om direct te kunnen dweilen. De breedte van een vlakmop is rond de 40 cm. Meestal zijn het microvezel vloerwissers.

Naast de vloerwissers met emmers zijn er ook meerdere soorten dweilwagens en reinigingswagens in het brede assortiment van DiscountOffice.be. Er is keuze tussen een dweilwagen inclusief wringer met één of twee emmers. Daarnaast zijn er verschillende professionele dweilwagens met 2 emmers en een zakhouder in het brede assortiment. De dweilwagens kunnen mobiel van ruimte naar ruimte verplaatst worden, door het gebruik van de zwenkwieltjes onder de reinigingswagen. Mocht u naar een nog breder assortiment reinigingswagens zoeken, Meer uitvoeringen kunt u bij de productcategorie werkwagens vinden.

Korting op vloerwissers en moppen

DiscountOffice.be heeft de scherpste prijzen voor alle artikelen uit het brede assortiment. Door middel van de staffelkortingen kunnen grootverbruikers nog meer korting krijgen. Wanneer er meerdere stuks van hetzelfde artikel worden besteld, gaat de prijs van het artikel omlaag. Deze prijzen zijn te vinden bij het kopje staffelprijzen. Voor bedrijven, scholen, kantoren en andere organisaties is dit zeer voordelig. Wanneer u bij DiscountOffice.be uw goederen bestelt, bent u onderaan de streep het voordeligste uit. Daarnaast is er een snelle levertijd. Vandaag besteld is meestal de volgende werkdag geleverd.

Vertrouwd bestellen

Bancontact
Creditcard
Levering op rekening zakelijk
Koop al uw bedrijfsbenodigdheden lokaal bij één leverancier. DiscountOffice.be BV levert volgens Belgisch recht en is BTW-plichtig in België. Op aanvraag kunnen facturen via Peppol verstuurd worden. Facturen kunnen eenvoudig van uw eigen referentienummer of bestelcode voorzien worden.

Aanbevolen