Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Schoonmaakmachines

Schoonmaakmachines

Verwante categorie: Reinigingstoebehoren

Andere benamingen: Schrobmachines, Stofzuigers

Schoonmaakmachines bestellen

Heeft u een professionele hogedrukreiniger, veegmachine of schrobmachine nodig? Bij DiscountOffice.be vindt u een uitgebreide collectie schoonmaakmachines tegen een scherpe prijs voor alle schoonmaakklussen op uw bedrijf, kantoor, werkplaats, school of instelling. Naast diverse schoonmaakmachines vindt u ook alle accessoires en reinigingsmiddelen, die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen.
Door gebruik te maken van de handige filterwoorden selecteert u snel de juiste schoonmaakmachine die u zoekt. Vervolgens bestelt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank.
Wilt u achteraf betalen? Als bedrijf, school of instelling kunt u ook op rekening bestellen, dit kunt u eenvoudig aanvragen tijdens het bestelproces.
Het merendeel van de schoonmaakmachines hebben een snelle levering en zijn uit stock leverbaar vanuit één van onze magazijnen.

De beste reinigingsmachines voor een hygiënische werkomgeving

Een schone en hygiënische werkomgeving is essentieel om de gezondheid van uw werknemers, klanten en bezoekers te beschermen. Een hygiënische omgeving werkt prettiger, veiliger en efficiënter en draagt bij aan een professionele uitstraling.
Bij DiscountOffice.be bestelt u alle hygiëne artikelen gemakkelijk en voordelig online bij één leverancier, waardoor u aanzienlijk kunt besparen op uw inkoop.
Bij DiscountOffice.be bestelt u voor elke ruimte biedt DiscountOffice.be een juiste en effectieve reinigingsoplossing. Zoals een reinigingsmachine voor de dagelijkse schoonmaak van uw kantoor, voor het reinigen van uw bedrijfswagens of voor het schoonhouden van de werkplaats.
Daarnaast vindt u ook reinigingsapparaten voor diepere reiniging, zoals stoomreinigers en tapijtreinigers, die geschikt zijn voor sterk vervuilde tapijtvloeren.
Voor extra krachtige reiniging biedt DiscountOffice.be schrobmachines en zuigmachines die met grote kracht vloeren en oppervlakken reinigen en al het vuil probleemloos verwijderen.
Om het omgeving rondom het bedrijf netjes te houden vindt u ook een ruim aanbod hogedrukreinigers om de bedrijfswagens netjes te houden en veegmachines om loodsen en of het buitenterrein schoon te maken.

Ruim aanbod schoonmaakmachines

Bij DiscountOffice.be kunt u kiezen uit een uitgebreid aanbod hoogwaardige schoonmaakmachines van de kwaliteitsmerken Taski, Kärcher, Numatic en Nilfisk die u met hoge kortingen online kunt kopen.
Speciaal voor de grootverbruikers hanteren wij bovendien staffelprijzen waardoor u bij een bestelling van meerdere stuks nog meer korting ontvangt. Hierdoor bent u nog voordeliger uit.

Het assortiment bestaat onder meer uit:

Hogedrukreiniger

Voor het met flinke kracht af spuiten met water van hout, metaal, steen, beton en sterke kunststof materialen.

Veegmachine

Een veegmachine of een veegzuigmachine wordt veelal gebruikt op locaties waar grote oppervlakken moeten worden gereinigd of grote hoeveelheden vuil moeten worden verwijderd.

Extractiemachine

Geschikt voor het reinigen van tapijten, bekleding en harde vloeren bijvoorbeeld voor lokaal schrobben en waar het water daarna weer moet worden opgezogen. Met de juiste accessoires is deze machine ook als stof- of waterzuiger in te zetten.

Schrobmachine

Of het nu om een harde ondergrond of een textiele vloerbedekking gaat, DiscountOffice.be levert de juiste éénschijfsmachine voor het all-round schoonmaakwerk.

Vertrouwd bestellen

Bancontact
Creditcard
Levering op rekening zakelijk
Koop al uw bedrijfsbenodigdheden lokaal bij één leverancier. DiscountOffice.be BV levert volgens Belgisch recht en is BTW-plichtig in België. Op aanvraag kunnen facturen via Peppol verstuurd worden. Facturen kunnen eenvoudig van uw eigen referentienummer of bestelcode voorzien worden.

Aanbevolen