Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Werkplaatsinrichting

Werkplaatsinrichting

Werkplaatsinrichting

Een efficiënt ingericht magazijn werkt kostenbesparend en zorgt voor een veilige werkomgeving. Bij DiscountOffice.be vindt u verschillende mogelijkheden om uw magazijn en werkplaats in te richten zodat u alle benodigdheden overzichtelijk kunt bewaren en veilig kunt werken. Alles voor een complete werkplaatsinrichting bestelt u gemakkelijk en voordelig online via DiscountOffice.be.
Van magazijnbakken tot complete magazijnstellingen. Van werktafels tot rollenbanen. Van gereedschapskasten tot veiligheidshekken. Geschikt voor elke werkplaats en elk magazijn.
Met behulp van de handige selectiemogelijkheden vindt u snel en eenvoudig de juiste artikelen. Vervolgens is uw bestelling in een paar stappen geplaatst.
De betaling vindt altijd veilig en vertrouwd plaats binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank. En wilt u liever achteraf betalen? Speciaal voor bedrijven, scholen en instelling biedt DiscountOffice.be de mogelijkheid om op rekening te bestellen. Dit kunt u direct aanvragen tijdens het plaatsen van de bestelling. Na goedkeuring ontvangt u een krediet op uw account zodat u na ontvangst van de bestelling kunt betalen.
Het merendeel van de werkplaatsartikelen is direct uit stock leverbaar. Voor de actuele levertijden kunt u contact opnemen met onze afdeling Customer Care.

Uw totaalleverancier voor bedrijfsbenodigdheden

Het motto van DiscountOffice.be is: Onder de streep de voordeligste! Gemiddeld bent u bij geen andere leverancier voordeliger uit.
Door onze jarenlange ervaring in de handel van kwaliteits-kantoorartikelen heeft DiscountOffice.be een groot netwerk opgebouwd van betrouwbare fabrikanten, importeurs en groothandels. Hierdoor kunt u kiezen uit een groot assortiment bedrijfsbenodigdheden dat u gemakkelijk op één centrale plek kunt bestellen.
Naast artikelen op het gebied van een complete werkplaatsinrichting biedt DiscountOffice.be ook een ruim aanbod kantoorartikelen, facilitaire artikelen, papierwaren, catering artikelen en meer.
Bestel al uw bedrijfsbenodigdheden bij één leverancier en u bespaart aanzienlijk op uw inkoopkosten. U bespaart veel tijd omdat u geen prijsopgaves hoeft te vergelijken en uw administratieve afdeling hoeft slechts één inkoopfactuur te behandelen.
Naast de scherpe prijzen, snelle levering en compleet assortiment biedt DiscountOffice.be ook deskundig advies en een klantgerichte service! Veel bedrijven, scholen en organisaties hebben dit inmiddels ervaren en hebben DiscountOffice.be gekozen als hun totaalleverancier!

Complete werkplaatsinrichting

Bij DiscountOffice.be bent u aan het juiste adres voor een complete werkplaatsinrichting. Naast verschillende uitvoeringen magazijnstellingen, magazijnkasten en magazijnbakken vindt u ook een groot assortiment transportsystemen zoals rollenbanen, rollenrails en wieltjesbanen.
Op het gebied van veiligheid in de werkplaats biedt DiscountOffice.be veiligheidshekken, gevaarlijke stoffen stellingen, opvangbakken en werkplaatsmatten.
Alle benodigdheden voor een veilig en efficiënt ingericht magazijn zijn van een hoogwaardige kwaliteit die u met hoge kortingen online kunt bestellen via DiscountOffice.be. Bovendien hanteren wij staffelprijzen speciaal voor grootverbruikers. Bestelt u meerdere aantallen dan bent u nog voordeliger uit.