Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Palletstellingen

Palletstellingen

Palletstellingen bestellen

Palletstellingen zijn onmisbaar voor een geordend en overzichtelijk magazijn. Bij DiscountOffice.be bent u aan het juiste adres voor hoogwaardige palletstellingen die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen. De palletstellingen zijn geschikt voor de opslag van lichte tot middelzware pallets.
U vindt bij DIscountOffice.be een uitgebreid aanbod palletstellingen in verschillende uitvoeringen en afmetingen, waarbij de pallets kunnen zowel in de lengte als in de breedte worden opgeslagen. Het goed doordachte palletsysteem is gemakkelijk uit te breiden door de basisvelden te combineren met de aanbouwvelden.
Bij DiscountOffice.be bestelt u de palletstellingen snel en voordelig online. De meeste palletstellingen kunnen snel worden geleverd, informeer voor de actuele levertijden bij onze afdeling Customer Care.

Ruimtebesparende palletstellingen

Palletstellingen zijn uiterst stabiel door het gebruik van robuuste en duurzame materialen. Vooral in productiebedrijven, magazijnen en werkplaatsen waar veelvuldig gewerkt wordt met pallets zijn palletsystemen cruciaal voor de veilige en overzichtelijke opslag van pallets met goederen.
De palletstellingen zijn geschikt om goed in de hoogte te werken waardoor de beschikbare magazijnruimte maximaal benut wordt. De pallets worden in de stellingen geplaatst met een stapelaar of palletwagen.
Naast pallets kunnen ook losse goederen in een palletstellingen geplaatst worden door een vlonder, legbord of rooster te plaatsen. Palletstellingen met verschillende afmetingen Door het uitgebreide aanbod in uitvoeringen en afmetingen wordt elke opslagruimte optimaal benut, bij DiscountOffice.be vindt u zeker de beste palletstellingen voor elke opslagbehoefte.
De hoogte varieert tussen 1,5 meter tot 5,5 meter. Qua genormaliseerde afmetingen zijn de palletstellingen verkrijgbaar in de standaardbreedtes 800 mm en 1100 mm. U kunt kiezen uit verschillende lengtes van de liggers.
Voor een veilig gebruik zijn alle componenten inclusief de draagarmen, steunframes en uittilbeveiliging zorgvuldig geproduceerd van hoogwaardig materiaal. De palletstellingen die u bestelt via DiscountOffice.be zijn hierdoor uitermate geschikt voor een veilige opslag van zware goederen. Het draagvermogen van de stellingen kan oplopen tot een veldlast van 6300 kg en een vaklast van 2400 kg.

Flexibel aan te passen stellingsysteem

De palletstellingen zijn eenvoudig uit te breiden en flexibel aanpasbaar. Door de basisvelden, grondvelden en aanbouwvelden te combineren creëert u een opslagsysteem dat exact aansluit op uw eisen. De afzonderlijke componenten, frames en borden kunnen worden uitgebreid tot een groot stellingsysteem.
Door de robuuste stalen constructie kan de palletstelling afhankelijk van het goederenvolume steeds opnieuw worden omgebouwd en aangepast zonder dat het stellingsysteem inboet aan veiligheid.
Als u wenst kunnen dichte legborden zonder problemen worden vervangen door roosterborden of lattenborden.
Wilt u de pallets in lengterichting opslaan? Als aanvulling op onze palletstellingen biedt DiscountOffice.be ook traversen voor opslag van pallets in lengterichting. Ook andere toebehoren zoals een roosterwand voor een extra afbakening, een doorschuifbeveiliging of een aanrijdbeveiliging bestelt u tegen een scherpe prijs via DiscountOffice.be.