Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Gereedschapskasten

Gereedschapskasten

Andere benamingen: Materiaalkasten

Gereedschapskasten bestellen

Wilt u een gereedschapskast of materiaalkast voor uw magazijn of werkplaats kopen? DiscountOffice.be levert een uitgebreid programma stabiele en robuuste gereedschapskasten die tegen een stootje kunnen, ideaal voor gebruik in elke werkplaats en in elk magazijn.
Via onze website bestelt u de gereedschapskasten gemakkelijk en voordelig online. De kasten zijn verkrijgbaar in verschillende indelingen zodat u naast gereedschappen ook andere materialen en benodigdheden overzichtelijk kunt opbergen en bewaren.
Bij DiscountOffice.be selecteert u binnen het brede assortiment gereedschapskasten eenvoudig de beste gereedschapskast die aansluit op uw wensen. U kunt onder meer selecteren op uitvoering, afmeting, indeling en kleur.
Het grootste deel van de gereedschapskasten is snel te leveren. Informeer naar de actuele levertijden bij onze afdeling Customer Care. Zij helpen u graag verder en kunnen u ook voorzien van een deskundig advies bij de aanschaf van de juiste gereedschapskasten.

Gereedschapskasten voor professioneel gebruik

Een professionele werkomgeving kan niet zonder een goede robuuste gereedschapskast. Niet alleen voor het veilig en beschermd opbergen van al uw gereedschappen en materialen, maar ook voor het overzichtelijk bewaren van de benodigdheden.
Een efficiënt ingerichte werkplaats werkt sneller, veiliger en beter. Overzichtelijke gereedschapskasten of materiaalkasten zijn hierin cruciaal, u ziet direct in één oogopslag wat u zoekt en u hoeft niet onnodig te zoeken.
De gereedschapskasten die u via DiscountOffice.be bestelt zijn voorzien van een stabiele plaatstalen constructie en zijn hierdoor geschikt voor intensief gebruik onder alle omstandigheden.
De mogelijkheden qua indeling en uitvoeringen zijn enorm. Wilt u een gereedschapskast met dichte deuren, deuren met venster, schuifdeuren, openslaande deuren of geperforeerde deuren? Kiest u voor legborden, vakken, laden of andere opbergmogelijkheden? U vindt gegarandeerd de ideale gereedschapskast bij DiscountOffice.be.

Hoe kiest u de beste gereedschapskast?

Hier volgen enkele tips voor het bestellen van de juiste gereedschapskast:

  • Wat wil u opbergen? Alleen gereedschappen of ook andere materialen?
  • Hoeveel legborden, planken of lades heeft u nodig?
  • Wat is het vereiste draagvermogen?
  • Gebruikt u de gereedschapskast ook als werkoppervlak?
  • Wilt u de gereedschapskast op slot kunnen doen?
  • Wilt u de inhoud van buitenaf kunnen zien?

Ruim assortiment gereedschapskasten

DiscountOffice.be biedt een ruim assortiment gereedschapskasten en materiaalkasten die u met hoge kortingen online kunt kopen. Gereedschapskasten, materiaalkasten, combi kasten, assortimentskasten, mobiele kasten, vakkenkasten en meer tegen een scherpe prijs.
Heeft u meerdere gereedschapskasten nodig voor uw bedrijf? Vraag vrijblijvend een prijsopgave aan!