Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Displays

Displays

Displays bestellen

DiscountOffice.be levert verschillende opties voor het presenteren van allerlei informatie, artikelen en meer. Een display is een professionele oplossing om allerlei belangrijke informatie te presenteren of om snel de aandacht te trekken naar uw producten. Of dit nu in een showroom, in een winkel, op een bedrijf, op school of in een instelling is, de displays uit dit assortiment zijn uitermate geschikt in verschillende situaties.
In het uitgebreide assortiment displays heeft u een enorme keuze. Zo kunt u kiezen voor diverse vitrines, posterhouders, magnetische kaders, vloerstandaards, folderrekken, folderstandaards en nog veel meer.

Voor al uw presentatiebenodigdheden

In DiscountOffice.be heeft u uw totaalleverancier gevonden! Want waarom zou u uw kantoorbenodigdheden bij de ene leverancier bestellen en uw presentatiemiddelen bij een andere leverancier? Bij DiscountOffice.be bestelt u gemakkelijk en snel in één keer ook alle benodigde presentatiemiddelen zoals whiteboards, flipovers, naambadges en veel verschillende displays tegen een scherpe prijs.
Door alles bij één leverancier te bestellen bent u veel voordeliger uit. U bespaart op de verzendkosten omdat uw order eerder franco geleverd wordt. En uw administratie hoeft slechts één factuur te verwerken. Zo bespaart u kostbare tijd en ook nog eens tegen scherpe prijzen. Het grootste deel van de presentatiemiddelen zijn uit voorraad leverbaar vanuit één van onze magazijnen. Meestal geldt vandaag besteld is de volgende werkdag al geleverd.
Naast het uitgebreide assortiment, de scherpe prijzen en de razendsnelle levering is er nog een ander belangrijk voordeel om bij DiscountOffice.be alle bedrijfsbenodigdheden te bestellen. Bedrijven, scholen en instellingen kunnen op rekening bestellen. Wilt u van de mogelijkheid gebruik maken om achteraf te betalen dan kunt u dit eenvoudig aanvragen tijdens het bestelproces.

Groot assortiment displays

Wat u ook wilt presenteren of onder de aandacht wilt brengen, DiscountOffice.be heeft overal een betaalbare oplossing voor! Zoals voor het presenteren van belangrijke informatie, voor het promoten van uw bedrijf en voor het aanbieden van uw producten, de juiste displays bestelt u gemakkelijk en voordelig online via DiscountOffice.be.

Het assortiment displays bestaat onder meer uit:

Folderstandaards

DiscountOffice.be biedt een ruime keuze folderhouders, die in winkels, showrooms, ontvangstruimtes en wachtkamers ingezet kunnen worden voor een opvallende presentatie van belangrijke informatie.

Muurvitrines

Op centrale plekken waar een groter publiek bereikt moet worden is een vitrine een goede oplossing, de informatie wordt optimaal beschermd tegen invloeden van buitenaf. DiscountOffice.be levert zowel binnenvitrines en als vitrines voor buiten.

Posterhouders

Een posterhouder is ideaal om posters, foto’s en andere informatie te presenteren. Dankzij de handige wissellijsten kan de informatie eenvoudig worden verwisseld.

Magnetische kaders

Met magnetische kaders kunt u belangrijke informatie op een kwalitatieve en professionele manier presenteren op een metalen oppervlak. Dit kan zijn op een whiteboard, in een magazijn, op een stalen deur of op een locker.

Wandfolderhouders

Een wandfolderhouder is een mooie oplossing voor een professionele presentatie van uw folders en brochures. Door de informatie rechtop te zetten wordt de kijker nieuwsgierig gemaakt en wordt de aandacht getrokken.

Winkeldisplays

Display nodig voor uw winkel? DiscountOffice.be biedt diverse displays met artikelen afkomstig uit ons complete assortiment om de producten professioneel en overzichtelijk te presenteren in uw winkel. U kunt kiezen uit winkeldisplays met markers, gummen, potloden, puntenslijpers en nog veel meer.