Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Folderstandaards

Folderstandaards

Verwante categorie: Brochurehouders

Andere benamingen: Folderhouders, Wandfolderhouder, Tafelstandaard

Folderstandaards bestellen

Bent u op zoek naar een toonbankverkoopstandaard? Toonbankverkoopstandaards en toonbankdocumenthouders zijn een ideaal middel om informatie optimaal te presenteren. Bij DiscountOffice.be kunt u kiezen uit een ruim assortiment folderstandaards, die op toonbanken, in winkels, showrooms, ontvangstruimtes en wachtkamers ingezet kunnen worden.
Dankzij de uitgebreide selectiemogelijkheden kiest u gemakkelijk en snel de folderstandaards die voldoen aan uw wensen. U bestelt eenvoudig en voordelig online via DiscountOffice.be. De meeste toonbankverkoopstandaards zijn uit stock leverbaar, dat wil zeggen vandaag besteld is meestal de volgende werkdag al in huis.

Toonbankverkoopstandaards voor een effectieve presentatie

Toonbankdocumenthouders worden veel gebruikt voor het presenteren van productinformatie, prijslijsten en bedrijfsinformatie in showrooms en winkels. Maar ook op beurzen is een folderhouder een mooi presentatiemiddel om al uw folders overzichtelijk te presenteren. Een toonbankverkoopstandaard is een ideaal hulpmiddel om meerdere folders op één plek aan te bieden in plaats van alle brochures uit te spreiden over een tafel of toonbank. Ook in de horeca worden veel tafeldisplays gebruikt voor het presenteren van menukaarten en prijslijsten. Een folderstandaard op tafel neemt weinig ruimte in en de informatie is gemakkelijk te plaatsen en snel te verwisselen.

Ruim aanbod folderstandaards

DiscountOffice.be biedt een ruime keuze toonbankverkoopstandaards, toonbankdocumenthouders, kaarthouders en tafeldisplays waarmee u uw belangrijke informatie in de kijker stelt. De meeste folderhouders zijn gemaakt van transparant acryl, zodat de informatie duidelijk leesbaar is. U kunt bij DiscountOffice.be folderstandaards voor aan de wand of voor op de tafel of balie bestellen. Er zijn verschillende modellen te bestellen: een L-standaard, een T-standaard, een standaard met één vak of een folderstandaard met 3 of 4 vakken.
Wilt u een toonbankdocumenthouder A4 bestellen? DiscountOffice.be biedt folderstandaards in alle maten zoals A4, A5, A6, A7, 1/3 A4 en meer. Naast transparant acryl kunt u ook kiezen voor een aluminium, zilver of zwarte uitvoering. Zelfs een verlichte folderhouder met led behoort tot de mogelijkheden.

Folderhouders met discount

Voor voordelige toonbankverkoopstandaards is DiscountOffice.be uw beste leverancier. U bestelt online topkwaliteit folderstandaards tegen scherpe prijzen. Ook vindt u bij ons aantrekkelijk geprijsde voordeelbundels folderstandaards, waarmee u nog voordeliger uit bent. Heeft u meerdere toonbankverkoopstandaards nodig? Speciaal voor grootverbruikers hanteert DiscountOffice.be staffelkortingen, zodat u flink kunt besparen op de inkoop van uw presentatiemiddelen.

Vertrouwd bestellen

Bancontact
Creditcard
Levering op rekening zakelijk
Koop al uw bedrijfsbenodigdheden lokaal bij één leverancier. DiscountOffice.be BV levert volgens Belgisch recht en is BTW-plichtig in België. Op aanvraag kunnen facturen via Peppol verstuurd worden. Facturen kunnen eenvoudig van uw eigen referentienummer of bestelcode voorzien worden.

Aanbevolen