Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Room divider

Room divider

Andere benamingen: Scheidingswanden

Room divider bestellen

Een room divider of een scheidingswand is een mooie betaalbare oplossing om meer privacy en rust te creëren op uw werkplek. Bij DiscountOffice.be bestelt u gemakkelijk en voordelig online een mobiele scheidingswand van textiel die eenvoudig op te zetten en te verplaatsen is.
De room dividers zijn in diverse situaties in te zetten, bijvoorbeeld op kantoor voor meer privacy of om de werkplek thuis af te schermen. U kunt kiezen uit verschillende formaten, kleuren en designs.
Het ruime assortiment scheidingswanden bestaat onder meer uit vrijstaande scheidingswanden, hangende wanddecoraties en mobiele scheidingwanden om een intieme rustige plek te creëren.
De meeste scheidingswanden zijn uit stock leverbaar en worden snel geleverd. U bestelt de scheidingswanden bij DiscountOffice.be gemakkelijk en voordelig online. Met behulp van de handige filterwoorden vindt u snel de juiste scheidingswand die u zoekt.
Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank. Bestelt u namens een bedrijf, school of instelling dan kunt u bij DiscountOffice.be ook op rekening bestellen. Dit kunt u eenvoudig aanvragen tijdens het bestelproces.

Room dividers voor rust en privacy

Overal waar veel mensen bij elkaar komen, zoals in drukke kantoorruimtes, restaurants en openbare ruimtes, is het prettig om rust en privacy te creëren. De multifunctionele room dividers van DiscountOffice.be zijn een voordelige oplossing om te zorgen voor een fijne plek waar rustig en veilig gewerkt kan worden, genoten kan worden van een heerlijk diner of waar u een goed gesprek kunt voeren.
Dankzij het veelzijdige aanbod in kleuren en designs vindt u zeker via DiscountOffice.be een scheidingswand met een textielprint die het beste past bij uw interieur en de uitstraling van uw bedrijf of organisatie.
Naast functionele room dividers kunt u bij DiscountOffice.be ook textiele wanddecoraties bestellen tegen een scherpe prijs. Een trendy aanvulling op elk interieur.

Ruim aanbod room dividers

Bij DiscountOffice.be heeft u een ruime keuze in scheidingswanden, room dividers en wanddecoraties die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen. Eenvoudig op te zetten, af te breken en op te bergen in een zwarte trolley.

DiscountOffice.be biedt een diivers aanbod aan modellen, materialen en kleuren. U kunt onder meer kiezen uit de volgende modellen:

Scheidingswand Textiel staand

De scheidingswand textiel ideaal te gebruiken als scheidingswand, tussenwand of als achterwand. De verplaatsbare scheidingswand kan overal worden geplaatst om meer privacy of sfeer te creëren, bijvoorbeeld in de woonkamer, op kantoor, in restaurants en openbare ruimtes.
De scheidingswand textiel is gemaakt van een lichtgewicht buisvorming aluminium frame met een kreukvrije print van gebreide stof. Het Soft Knit materiaal is B1 brandwerend, waardoor het ideaal en veilig materiaal is om te gebruiken in veel verschillende situaties.

Scheidingwand Textiel Moon

De scheidingswand textiel Moon is ideaal te gebruiken als scheidingwand, tussenwand of als draagbare zit- of speelruimte. De draagbare scheidingswand textiel Moon kan overal op kantoren, bij kinderspeelhoeken of in openbare ruimtes worden geplaatst om meer privacy of sfeer te creëren. Gemaakt van lichtgewicht aluminium buizen met een kreukvrije gebreide textielprint met een standaard print design. Gemaakt van een lichtgewicht buisvorming aluminium frame, met een kreukvrije print van gebreide stof. Het Soft Knit materiaal is B1 brandwerend.

Wanddecoratie

Met de textiele wanddecoraties in prachtige prints decoreert u elke muur in de woonkamer, slaapkamer of thuiskantoor en creëert u een heerlijk warm thuisgevoel. De wanddecoratie is eenvoudig op te hangen. Gemaakt van lichtgewicht gebreide stof van 100 g/m2, 100 % Polyester en met houten deuvels aan de boven en onderzijde voor een professionele uitstraling. Het Super Poly Knit materiaal is B1 brandwerend, waardoor het ideaal en veilig materiaal is om te gebruiken. Kies het standaard print design dat bij uw gelegenheid past.