HP

HP cartridge bestellen?

Alle HP cartridges en HP toners bestelt u gemakkelijk en voordelig online bij DiscountOffice.be. Of het nu gaat om HP inkjet supplies of HP laser supplies, wij bieden het grootste aanbod van de Benelux. Naast de HP printersupplies bieden wij u ook een uitgekiend assortiment met HP printers. Een A3 of een A4 printer nodig? HP biedt u een enorme keuze in diverse printers met verschillende functies. Niet alleen voor uw HP printersupplies, HP inkjetprinter, HP laserprinter, HP multifunctionele inkjetprinter en HP multifunctionele laserprinter, maar ook voor HP kopieerpapier en HP fotopapier kunt u bij DiscountOffice.be terecht. Met een combinatie van verschillende HP producten behaalt u uiteindelijk de beste print resultaten.

Ontstaan in een garage

HP is in 1939 ontstaan in een garage in Silicon Valley waar William Hewlett en David Packard wetenschappelijke instrumenten maakten. Later werd HP bekend met rekenmachines en begin jaren tachtig kwam HP voor het eerst met een pc op de markt voor universiteiten en het bedrijfsleven. Sinds de jaren negentig levert HP ook producten voor particulieren en zijn ze uitgegroeid tot één van de grootste aanbieders op de laptop en computermarkt.

Originele HP supplies: topkwaliteit, betrouwbaar en betaalbaar

HP inktcartridges bestellen? Voor elke type gebruik kunt u bij DiscountOffice.be originele HP inktcartridges zwart en inktcartridges kleur kopen, uit stock leverbaar en tegen een scherpe prijs.
Als u maar af en toe print dan zijn de Standaard inktcartridges zeer geschikt.
XL high-capacity inktcartridges zijn ideaal als u vaker print. Dezelfde kwaliteit als standaard inkt, maar met een besparing op de afdrukkosten tot wel 50%!
Nog meer bespaart u door een Multipack te kopen met 2 of 4 inktcartridges, namelijk maar liefst een besparing tot 20% in vergelijking tot cartridges in een single-pack.

HP toners zwart en kleur kopen? Ook de originele HP toners voor de beste printkwaliteit bestelt u online bij DiscountOffice.be snel en met hoge discount.
HP Standaard Tonercartridges zijn geschikt voor standaard afdrukvolumes tegen een standaard prijs. Te herkennen aan de letter 'A' op de verpakking.
Print u grote hoeveelheden dan kunt u kiezen voor de HP High capacity Tonercartridges, ideaal voor hoge volumes en met lage kosten per pagina. Te herkennen aan de letter 'X' op de verpakking.
Print u regelmatig? Bestel een HP multipack en bespaar op uw printkosten! De HP duo-packs bevatten 2 zwarte tonercartridges en in de HP colour multipacks zitten 3 kleuren toners (cyaan, yellow en magenta).

Nog meer besparen op uw printkosten?

U kunt bij DiscountOffice.be eenvoudig besparen op uw afdrukkosten. Niet alleen door te kiezen voor multi-packs met meerdere kleuren, maar wij hanteren ook staffelprijzen voor de meeste toners en inktcartridges. Dat wil zeggen hoe meer u bestelt hoe lager de prijs.
Ook biedt HP regelmatig aantrekkelijke cashback acties: deze vindt u terug op onze nieuwspagina.