Fellowes

Fellowes kantoorartikelen bestellen

Fellowes voor elke werkplek

Of het nu gaat om de werkplek op kantoor of thuis, Fellowes wil mensen helpen op hun best te zijn: productiever, efficiënter, gezonder en gelukkiger. Bij DiscountOffice.be koopt u gemakkelijk en voordelig een zeer compleet assortiment Fellowes kantoorartikelen. De meeste artikelen zijn uitst stock leverbaar, dus vandaag besteld is meestal de volgende werkdag al geleverd.

Een vierde generatie familiebedrijf

Wat meer dan 100 jaar geleden begon met een archiefdoos, is uitgegroeid tot een globaal bedrijf met meerdere merken onder de paraplu van Fellowes Brands: Fellowes, Bankers Box en Aeramax. Gebaseerd op een cultuur van continue verbetering, streeft Fellowes ernaar de beste kwaliteit te leveren in alle producten die ze maken. Of het nu gaat om papierversnipperaars of ergonomische laptopstandaards. Inmiddels staat de vierde generatie van de familie Fellowes aan het roer en is de identiteit van het bedrijf onveranderd. Kernwaarden als kwaliteit, familie en innovatie staan centraal en is waar Fellowes Brands zich in onderscheid. Dat is het Fellowes Effect.

Compleet aanbod Fellowes kantoormachines

Bij DiscountOffice.be heeft u een ruime keuze in Fellowes kantoorartikelen. Sinds de invoering van de AVG is het vernietigen van papieren data nog belangrijker. Fellowes heeft een ruim assortiment papierversnipperaars, zoals de Powershred® 73 Ci papierversnipperaar of de nieuwe LX-serie papiervernietiger, die u documenten veilig vernietigen. Daarnaast biedt Fellowes ook lamineerapparaten met een professionele afwerking van uw documenten. Bestel ook direct de Fellowes lamineerhoezen via DiscountOffice.be, zoals de A4 80 micron lamineerhoezen. Door ook al uw lamineeraccessoires bij één leverancier te bestellen bent u nog voordeliger uit. Bent u op zoek naar een inbindmachine? DiscountOffice.be levert verschillende Fellowes inbindmachines, u kunt kiezen uit inbinden met plastic bindruggen, metalen bindruggen of thermisch inbinden. Kies bijvoorbeeld voor de Quasar of Galaxy inbindmachines voor een perfect resultaat.

Ergonomische oplossingen voor de (thuis)werkplek

Fellowes is een wereldleider op het gebied van gezonde werkplek oplossingen. De producten helpen om klachten te verminderen die ontstaan bij langdurig zitten in een verkeerde houding. De ergonomische hulpmiddelen van Fellowes helpen deze klachten te voorkomen. En zorgen voor een productieve en comfortabele werkplek, zowel op kantoor als op de thuiswerkplek. Of het nu gaat om hulpmiddelen als een laptop standaard zoals de I-Spire series™ of monitorstandaard die de spanning op uw nek en schouders verminderen. Of een Lotus™ werkstation, waarmee u moeiteloos uw normale bureau omtovert tot een zit-sta bureau en u zo moeiteloos wat extra beweging toevoegt aan uw werkdag. Koop het nu bij DiscountOffice.be en ervaar de voordelen van het ergonomisch werken zelf.

Opbergen en archiveren

Fellowes levert al meer dan 100 jaar oplossingen om uw documenten te organiseren en archiveren, onder de merknaam BANKERS BOX®. Meer informatie over BANKERS BOX® en Loeff´s Patent kunt u vinden op de BANKERS BOX pagina.