Brepols

Brepols agenda’s en agendavullingen

Brepols: Dé onbetwiste marktleider voor agenda’s

Er is een grote kans dat u Brepols kent van de Brepols agenda’s. Niet voor niets staat Brepols al jaren garant voor een hoge kwaliteit en functionaliteit, jaarlijks gewaardeerd door miljoenen consumenten. Maar vanuit het hoofdkantoor in Turnhout, wordt nog veel meer ondernomen. Onder het Brepols merk vallen ook kalenders, schrijfmappen, notitieboeken, registers en visitekaartmappen. DiscountOffice.be biedt een ruime collectie kwaliteitsproducten van Brepols die u gemakkelijk en snel online kunt bestellen tegen scherpe prijzen.

Brepols sinds 1796

In 1796 trekken de Leuvense drukker Pieter Corbeels en zijn drukkersgast, Philippus Jacobus Brepols, naar het Kempense Turnhout om de Franse bezetter te ontvluchten. Corbeels krijgt in Turnhout meteen het voorrecht om stadsdrukker te zijn. Twee jaar later verlaat hij zijn drukkerij en trekt hij ten strijde tegen de Fransen als leider van de Boerenkrijg. Hij overleeft de strijd niet. Drukkersgast PJ Brepols zet gedreven het levenswerk van zijn meester verder. Brepols groeit onder zijn leiding uit tot een stuwende kracht achter de ontwikkeling van de grafische industrie in België. Al snel start de export naar andere landen, met een absoluut hoogtepunt in de 19de eeuw. Het drukwerk van Brepols wordt op dat moment wereldwijd uitgevoerd naar meer dan honderd landen. De afgelopen decennia is Brepols uitgegroeid tot de marktleider voor het ontwikkelen, produceren en commercialiseren van agenda’s. Daarnaast produceren ze kalenders, notebooks, schrijfmappen, fotoalbums en een gamma overige producten. Brepols gelooft rotsvast in de toekomst van papier.

Brepols: Neem de tijd

Het motto van Brepols luidt: ‘Neem de tijd’. Brepols reikt u doordachte tools aan om uw tijd beter in te delen en te organiseren. Zo maakt u uw hoofd leeg en heeft u meer tijd te besteden aan de echt belangrijke zaken in het leven. Brepols denkt aan elk detail: de doordachte week- en dagindelingen, de enorme variatie in covers, de vlotte beschrijfbaarheid van het papier én de stevigheid waardoor uw agenda ook bij intensief gebruik een heel jaar meegaat.

DiscountOffice.be levert gegarandeerd de Brepols agenda die het beste bij u past, u kunt onder meer kiezen uit onderstaande populaire Brepols agenda’s en agendavullingen:

  • Agenda Brepols Omega
  • Agenda Brepols Bremax
  • Agenda Brepols Saturnus
  • Agenda Brepols Timing
  • Agenda Brepols Concorde

Alleen milieuvriendelijk FSC-papier

Door alleen milieuvriendelijk FSC-papier te gebruiken, neemt Brepols zijn verantwoordelijkheid voor een duurzame toekomst. Daarnaast ontwikkelt en maakt Brepols haar producten met zo weinig mogelijk energieverbruik. Er wordt fors geïnvesteerd in een modern en energie-efficiënt machinepark.