Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Zeepdispensers

Zeepdispensers

Verwante categorie: Zeepvullingen

Andere benamingen: Handzeepdispensers, Medische Dispensers, Desinfectiemiddel dispensers

Zeepdispensers kopen

Wilt u een zeepdispenser bestellen voor uw bedrijf of instelling? DiscountOffice.be biedt een ruim assortiment zeepdispensers die perfect passen in elke werkomgeving, zowel in een kantoor, in de werkplaats of in de sanitaire ruimte. Door de uitgebreide selectiemogelijkheden van DiscountOffice.be vindt u altijd snel en voordelig online de ideale zeepdispenser die aansluit bij uw wensen. Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd in uw eigen bankomgeving.

Hygiëne maatregelen op de werkvloer

Zeker in deze tijd is het belangrijk om uw handen te wassen met zeep om verspreiding van het Covid-19 virus tegen te gaan. Het is bekend dat bacteriën en virussen worden gemakkelijk verspreid door onze handen. Om eenvoudig hygiëne maatregelen te treffen op de werkvloer is bijvoorbeeld een zeepdispenser is een goede en betaalbare oplossing. Door te zorgen voor de aanwezigheid van voldoende zeepdispensers in de werkomgeving kunt u zo vaak u wilt zorgen voor schone en frisse handen. Met één druk op de knop krijgt u de juiste hoeveelheid zeep om uw handen effectief te kunnen wassen en/of te desinfecteren. Bij DiscountOffice.be kunt u kiezen uit verschillende uitvoeringen handzeepdispensers om de hygiëne in de werkomgeving te vergroten.

Ruime keuze zeepdispensers

Wilt u een zeepdispensers voor aan de muur bestellen of heeft u een inbouw zeepdispenser nodig? Bent u op zoek naar een zeepdispenser voor naast de wasbak in de toiletruimte of een zeepdispenser op de werkvloer in de garage?
Welke zeepdispenser u ook zoekt u vindt binnen het ruime assortiment zeepdispensers bij DiscountOffice.be zeker een geschikte uitvoering. U bestelt de meest geschikte zeepdispenser online via DiscountOffice.be, uit stock leverbaar tegen scherpe prijzen.
Wilt u een Tork zeepdispenser bestellen? Naast de topkwaliteit zeepdispensers van Tork, levert DiscountOffice.be ook hoogwaardige zeepdispensers van onder meer Katrin, Kimberly-Clark en Satino met discount. Voor een optimale kostenbesparing vormen de huismerk zeepdispensers van DiscountOffice een uitstekend en betaalbaar alternatief.

Tips voor het kopen van de juiste zeepdispenser

In elke werkomgeving worden andere hygiënische eisen gesteld. Voordat u een zeepverdeler aanschaft is het belangrijk om te bepalen welke zeep u nodig heeft. Wilt u handzeep, handgel of foam gebruiken? Is er behoefte aan antibacteriële zeep of een desinfectie middel? Wilt u een desinfecterend middel dat gebruikt wordt met of zonder water, zoals een desinfectiemiddel op basis van alcohol?
Bij DiscountOffice.be kunt u kiezen uit zeepdispensers van verschillende materialen en in diverse kleuren. Het assortiment zeepverdelers bestaat uit onder meer uit kunststof zeepdispensers in wit of zwart en luxe RVS zeepdispensers voor openbare ruimtes of vochtige ruimtes.
Is er geen water beschikbaar op de werkvloer en wilt u een dispenser aan schaffen? Dan is een dispenser met alcohol gel een handige oplossing.
In omgevingen waar nog strengere hygiëne maatregelen gelden, zoals in zorginstellingen en ziekenhuizen biedt DiscountOffice.be ook zeepdispensers met een elleboogbediening of no touch zeepdispensers.
Op de drukknop kunnen bacteriën achterblijven, om kruisbesmetting te voorkomen is een automatische zeepdispenser of een zeepdispenser met beugel een uitstekende keuze. Een zeepdispenser met sensor heeft het voordeel dat de zeepdispenser niet aangeraakt hoeft te worden.

Desinfectie dispenser zuil bestellen

De vraag naar desinfectiemiddelen neemt toe dankzij het uitbreken van virussen en de strengere hygiëne maatregelen. Een desinfectie dispenser zuil is eenvoudig te plaatsen in elke omgeving waar u uw medewerkers, bezoekers of klanten de mogelijkheid wilt bieden om gebruik kunnen maken van desinfecterende middelen zonder gebruik van water. Bestel snel uw desinfectie dispenser voor het desinfecteren van handen en oppervlakken via DiscountOffice.be voor een hygiënische en schone werkomgeving.

Voordelige zeepvullingen

Navullingen nodig voor uw zeepdispensers? Bij DiscountOffice.be bent u aan het juiste adres voor voordelige zeepvullingen. U kunt kiezen uit verschillende soorten handzeep en desinfectiemiddelen. Voor elke zeepverdeler vindt u bij DiscountOffice.be gemakkelijk en voordelig de juiste navulling. Bent u grootverbruiker en bestelt u grote hoeveelheden zeepvullingen? Door de staffelprijzen van DiscountOffice.be kunt u veel besparen op de inkoop van uw hygiëne artikelen.

Vertrouwd bestellen

Bancontact
Creditcard
Levering op rekening zakelijk
Koop al uw bedrijfsbenodigdheden lokaal bij één leverancier. DiscountOffice.be BV levert volgens Belgisch recht en is BTW-plichtig in België. Op aanvraag kunnen facturen via Peppol verstuurd worden. Facturen kunnen eenvoudig van uw eigen referentienummer of bestelcode voorzien worden.

Aanbevolen