Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Zeepvullingen

Zeepvullingen

Andere benamingen: Handzeep, Desinfecterende Zeep, Zeep Navullingen

Zeep navullingen bestellen?

Wilt u voordelige handzeep navullingen voor uw zeepverdeler kopen? Bij DiscountOffice.be bestelt u gemakkelijk en snel online de zeepvullingen die u nodig heeft met discount. Doordat de meeste zeepvullingen direct uit stock geleverd kunnen worden, wordt uw bestelling via DiscountOffice.be vaak de volgende werkdag al geleverd.
Binnen het ruime assortiment zeepvullingen van DiscountOffice.be vindt u onder meer verschillende typen handzeep, schuimzeep, handreinigingsproducten, handverzorgingsproducten, handbeschermingscrèmes en reinigingszeep. Voor elke verdeler vindt u bij DiscountOffice.be de juiste zeepvullingen. Of u nu handzeep nodig heeft voor gebruik in de zorg, in de levensmiddelenindustrie, in de werkplaats of op kantoor, u bestelt bij DiscountOffice.be snel en voordelig de juiste zeep navullingen.

Een goede handhygiëne is van levensbelang

Het belang van een goede handhygiëne is duidelijk. Het wordt van jongs af aan aangeleerd om de handen goed te wassen. Vooral voor de algehele hygiëne is het belangrijk om regelmatig en met de juiste producten de handen te wassen. Zeker in sectoren als de zorg of de voedingsindustrie is een goede handhygiëne van levensbelang. Door de juiste protocollen te volgen en te zorgen dat medewerkers de juiste producten voorhanden hebben kan veel ellende voorkomen worden. Elke situatie vereist weer andere hygiëneproducten. DiscountOffice.be biedt voor elke toepassing de juiste zeepvullingen voor een optimale handhygiëne.

Ruime keuze zeepvullingen

Het ruime assortiment zeepvullingen van DiscountOffice.be bestaat uit ontsmettingsproducten, desinfectieproducten en reinigingsproducten. Daarnaast kunt u bij DiscountOffice.be ook diverse huidbeschermingsproducten bestellen om de huid te beschermen tegen specifieke huidbelasting tijdens het uitvoeren van bepaalde werkzaamheden. Bijvoorbeeld in combinatie met het dragen van handschoenen.
Alle benodigde artikelen voor een optimale handhygiëne koopt u eenvoudig en voordelig online bij DiscountOffice.be. Afhankelijk van de werkomgeving en situatie kunt u onder meer kiezen uit vloeibare handzeep, schuimzeep, foamzeep, industriële handzeep en handreiniger.
U kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen handzeep. Zeep in drukflacons of in voordelige bussen om uw verdelers bij te vullen. Geparfumeerde handzeep of ongeparfumeerde handzeep. Zeep voor het reinigen van de handen of het ontsmetten van de handen.
Wilt u desinfecterende zeep bestellen voor een nog grondigere reiniging van de handen? DiscountOffice.be levert verschillende uitvoeringen desinfectiezeep, alcoholgel, handalcohol en antibacteriële zeep om verspreiding van virussen en bacteriën tegen te gaan. U koopt deze handdesinfectiemiddelen snel online tegen scherpe prijzen bij DiscountOffice.be.

Aanzienlijke kostenbesparing

Naast onder meer de topmerken Tork, Kimberly-Clark, Stoko en Katrin biedt DiscountOffice.be ook voordelige zeepvullingen van het huismerk DiscountOffice, die geschikt zijn voor verschillende zeepdispensers. Door te kiezen voor grootverpakkingen zeepvullingen kunt u een aanzienlijke kostenbesparing realiseren op de inkoop van uw navullingen.
Bovendien hanteert DiscountOffice.be staffelprijzen. Hoe meer u bestelt, hoe lager de prijs. Bent u grootverbruiker en bestelt u meerdere aantallen dan bent u nog voordeliger uit.
Ook voor handige zeepverdelers bent u bij DiscountOffice.be aan het juiste adres. Door alles bij één leverancier te bestellen bent u niet alleen voordeliger uit, maar bespaart u ook tijd. U hoeft immers geen aanbieders te vergelijken en uw afdeling administratie hoeft slechts één factuur te verwerken.