Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Waterstofzuigers

Waterstofzuigers

Verwante categorie: Stofzuigers

Andere benamingen: Water Stofzuigers, Waterzuigers, Nat droog stofzuigers

Waterstofzuiger online bestellen

Er zijn veel verschillende waterstofzuigers in deze rubriek. Het brede assortiment bevat ook alle A-merken waterzuigers zoals Nilfisk, Kärcher, Numatic. Bij DiscountOffice.be is elke waterstofzuiger voordelig te bestellen op de website. Daarnaast wordt door de snelle levertijd de bestelling meestal de volgende werkdag geleverd.

Wat is een waterstofzuiger?

Waterstofzuigers hebben één toepassing meer dan een stofzuiger. Deze kunnen namelijk vloeistoffen opzuigen. Maar naast alleen water kan een waterstofzuiger ook koffie, thee, frisdranken en andere vloeistoffen opzuigen. Daarom worden waterstofzuigers ook weleens, nat droog stofzuigers genoemd.

Er zijn modellen waterstofzuigers die nog flexibeler kunnen worden ingezet. Sommige nat-/droogzuigers hebben extra toepassingen zodat deze stofzuigers ook een dakgoot schoon kunnen krijgen of een gootsteen kunnen ontstoppen. Er zijn waterstofzuiger modellen met blaasfunctie, alle specificaties van het artikel kunt u vinden bij de beschrijving van de specifieke waterzuiger.

Ketelmodel waterstofzuigers zijn ingebouwd met een vlotter dat aangeeft wanneer het reservoir geleegd moet worden. Het verschilt per waterstofzuiger hoe wordt aangegeven, wanneer deze vol is. Dit kan door middel van een geluidssignaal zijn, maar de nat droog stofzuiger kan ook uitschakelen

Hoe werkt een waterstofzuiger?

De meeste waterstofzuigers kunnen zowel droog als nat zuigen. Maar wanneer de waterzuiger is gebruikt om iets vloeibaars op te zuigen, kan deze niet direct weer gebruikt worden om droog vuil op te zuigen. Bij het droog vuil opzuigen heeft de nat droog stofzuiger bij de meeste modellen een stofzak nodig. Het plaatsen van een stofzak verschilt per model. En om vervolgens weer water op te zuigen, moet deze stofzak er weer uit gehaald worden.

Assortiment waterstofzuigers

DiscountOffice.be heeft een breed aanbod met alle A-merk nat droog stofzuigers.

De populairste A-merken waterzuigers zijn:

  • Nilfisk
  • Kärcher
  • Numatic


Nilfisk is een Nederlands bedrijf dat al jarenlang toonaangevend is op het gebied van professionele reinigingsapparatuur. De Nilfisk stof-/ waterzuigers beschikken daarom ook over de laatste technologieën en zijn van zeer hoge kwaliteit. Met name zijn deze Nilfisk waterstofzuigers zeer gewild bij bedrijven en organisaties als hotels, scholen, openbare gebouwen en bij nog veel meer organisaties.

Hieronder een overzicht van de beste en meest gewilde waterstofzuiger modellen:

  • Nilfisk VL500 35L Waterstofzuiger
  • Nilfisk VL200 20L Waterstofzuiger
  • Nilfisk VL200 30L Waterstofzuiger
  • Nilfisk VL500 75L Waterstofzuiger

De voordeligste waterstofzuigers

Alle waterstofzuigers zijn bij DiscountOffice.be scherp geprijsd. De voordeligste prijzen zitten ook op de A-merken zoals Nilfisk, Kärcher en Numatic. Dankzij het brede aanbod kunt u altijd een waterstofzuiger die het beste bij uw situatie past vinden op de website. Daarnaast hebben de nat droog stofzuigers een snelle levertijd. De meeste worden al de volgende werkdag geleverd.
Met de staffelprijzen kunt u bij DiscountOffice.be extra korting krijgen. Door meer dan één stuk van hetzelfde artikel te bestellen worden de kortingen steeds hoger.

Vertrouwd bestellen

Bancontact
Creditcard
Levering op rekening zakelijk
Koop al uw bedrijfsbenodigdheden lokaal bij één leverancier. DiscountOffice.be BV levert volgens Belgisch recht en is BTW-plichtig in België. Op aanvraag kunnen facturen via Peppol verstuurd worden. Facturen kunnen eenvoudig van uw eigen referentienummer of bestelcode voorzien worden.

Aanbevolen