Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Stofzuigers

Stofzuigers

Verwante categorie: Stofzuigerzakken

Andere benamingen: Bedrijfsstofzuigers, Borstelstofzuigers, Industriële Stofzuigers

Stofzuiger bestellen?

Alle soorten bedrijfsstofzuigers kunt u voordelig online bestellen op DiscountOffice.be. Met deze krachtige industriële stofzuigers kunt u de vloeren grondig schoonhouden op kantoor of werkplaats. Een hygiënische werkomgeving is erg belangrijk en daarvoor heeft DiscountOffice.be de beste bedrijfsstofzuigers in het brede assortiment. Naast de scherpe prijs, worden de meest stofzuigers de volgende werkdag geleverd.

Aanbod Bedrijfsstofzuigers

Wanneer u op zoek bent naar een bedrijfsstofzuiger, heeft u bij DiscountOffice.be een ruime keuze uit het brede assortiment stofzuigers. Alle stofzuigers voor bedrijven zijn voordelig geprijsd en hebben een snelle levertijd. Het brede assortiment bestaat onder andere uit bedrijf stofzuigers, heupstofzuigers en rug stofzuigers. Deze stofzuigers zijn allemaal zeer duurzaam en er het is mogelijk om er de gehele dag mee te stofzuigen. Aan de veiligheid is ook extra aandacht besteed, de meeste hebben een oranje snoer. Op deze manier is het snoer goed zichtbaar op de vloer en de kans op struikelen wordt hierdoor gereduceerd. Daarnaast is er een hoogwaardige filter in de machine geplaatst. Op deze manier wordt de opgezogen lucht eerst gefilterd, voordat deze weer in de ruimte komt.

Het brede assortiment stofzuigers voor bedrijven heeft een snelle levertijd. Wanneer u vandaag bestelt, wordt de bestelling meestal de volgende werkdag geleverd. Er zitten veel A-merk stofzuigers in het assortiment, waaronder Nilfisk, Numatic, cleanfix en Taski. Dankzij de hoge kwaliteit zijn deze bedrijfsstofzuigers duurzaam, krachtig en gebruiksvriendelijk.

DiscountOffice.be heeft ook alle bijhorende stofzuigerzakken in het brede assortiment. Stofzuigerzakken zijn in vele soorten geproduceerd. De vraag: “Welke stofzuigerzak past in deze stofzuiger?”, begrijpt DiscountOffice.be al te goed. Daarom kunt u de bijpassende stofzuigerzakken bij de stofzuiger onder meebestellers vinden.

Hieronder een overzicht van de populairste en beste bedrijfsstofzuigers:

  • Nilfisk Bedrijfsstofzuiger Basic Vp300 Hepa Stofzuiger
  • Nilfisk Bedrijfsstofzuiger Vp300 Eu1 Hepa Stofzuiger
  • Nilfisk Bedrijfsstofzuiger Eco Vp300 Hepa Stofzuiger
  • Taski Stofzuiger Aero 8 Extreem Stil

Aanbiedingen industriële stofzuigers

Bedrijfsstofzuigers zijn voordelig online te bestellen op DiscountOffice.be. De hoogwaardige stofzuigers zijn geschikt voor bedrijven, kantoren, magazijnen, scholen, winkels, werkplekken en andere organisaties. Naast de voordeligste prijs, worden de bedrijfsstofzuigers ook snel geleverd. Meestal wordt deze de volgende werkdag al geleverd. Hoge kortingen op bedrijfsstofzuigers en de meeste andere artikelen van discountOffice.be, kunt u soms krijgen door meerdere stuks van een artikel te bestellen. Aan de hand van staffelkortingen wordt dit berekend. Voor inkopen van grotere aantallen is dit extra voordelig en bent u onderaan de streep, het voordeligste uit bij DiscountOffice.be.

Vertrouwd bestellen

Bancontact
Creditcard
Levering op rekening zakelijk
Koop al uw bedrijfsbenodigdheden lokaal bij één leverancier. DiscountOffice.be BV levert volgens Belgisch recht en is BTW-plichtig in België. Op aanvraag kunnen facturen via Peppol verstuurd worden. Facturen kunnen eenvoudig van uw eigen referentienummer of bestelcode voorzien worden.

Aanbevolen