Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Wasbare mondkapjes

× Deze wasbare mondkapjes zijn van topkwaliteit en gefabriceerd volgens de Oeko-Tex Standard 100 test- en certificeringssysteem voor textiel.

Wasbare mondkapjes

Andere benamingen: Wasbare gezichtsmaskers, Herbruikbare mondkapjes

Wasbare mondkapjes kopen

Bent u op zoek naar een wasbaar mondkapje? Bij DiscountOffice.be vindt u een ruime keuze wasbare mondkapjes die geproduceerd zijn conform de Oeko-Tex Standaard. U kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen geschikt voor dames, heren en kids.
Het grote voordeel van wasbare mondmaskers is uiteraard dat ze herbruikbaar zijn, u wast de katoenen mondmaskers na gebruik met de hand of machinaal op 60 graden. DiscountOffice.be levert stoffen mondmaskers in diverse hippe designs, mondmaskers met print zijn leverbaar in verschillende motieven zodat u altijd wel een mondkapje vindt dat perfect past bij uw outfit. U bestelt uw favoriete uitvoering gemakkelijk en voordelig online via DiscountOffice.be. De betaling gebeurt veilig en vertrouwd in de online betaalomgeving van uw eigen bank. De wasbare mondkapjes zijn uit stock leverbaar en hebben een korte levertijd.
DiscountOffice.be heeft deze voordelige mondkapjes af fabriek gekocht zonder handelaren en tussenschakels en werkt met scherpe prijzen zodat kwalitatief goede wasbare mondkapjes voor iedereen betaalbaar zijn. Plaats vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.be en de mondmaskers worden meestal de volgende werkdag al bij u bezorgd.

Verschil medische en niet-medische mondkapjes

De wasbare mondmaskers die u bestelt via DiscountOffice.be zijn niet-medische mondkapjes. Deze stoffen mondkapjes zijn niet geschikt voor gebruik in de zorg, maar voor publiek gebruik.
Voor medische mondmaskers gelden strenge veiligheidseisen, ze moeten voldoen aan Europese richtlijnen en kwaliteitsstandaarden voor medische hulpmiddelen en persoonlijke beschermingsmiddelen. Met een medisch mondkapje beschermt u ook uzelf, terwijl een niet-medisch mondkapje alleen de personen om u heen beschermt. Hierdoor zijn niet-medische mondmaskers uitsluitend geschikt als aanvulling op de bekende hygiënemaatregelen zoals handen wassen en voldoende afstand bewaren.

Hoe gebruikt u een wasbaar mondkapje?

Voordat u het mondkapje opzet, wast u eerst uw handen met water en zeep. Gebruik alleen de touwtjes of elastieken om het mondkapje op te zetten en raak het mondkapje niet aan. Zorg dat het mondkapje goed aansluit op uw gezicht en dat uw neus, mond en kin bedekt zijn. Als u het mondkapje af wilt zetten, wast u eerst uw handen en u zorgt er voor dat u het mondkapje niet aanraakt aan zowel de binnen- als de buitenkant. Ook raakt u uw gezicht niet aan. Na ieder gebruik wast u het herbruikbare mondkapje en bergt het zo steriel mogelijk op in een afgesloten bak of zakje.

Topkwaliteit wasbare mondkapjes

DiscountOffice.be biedt voordelige wasbare mondkapjes van topkwaliteit. De mondkapjes die u gemakkelijk en snel bestelt via DiscountOffice.be zijn geproduceerd volgens de Oeko-Tex Standard 100 test- en certificeringssysteem voor textiel. Deze standaard richt zich op het beperken van het gebruik van schadelijke stoffen in relatie tot de gezondheid van de eindgebruiker.
Hoewel het label dus gericht is op gezondheidsaspecten van het textielproduct, hebben de richtlijnen voor het gebruik van schadelijke stoffen ook raakvlakken met de ecologische dimensie van duurzaamheid.
De stoffen mondkapjes zijn gemaakt van 100% 2-laags katoen en leverbaar in diverse stijlvolle designs. Het uitgekiende ontwerp en de zachte elastieken oorlussen zorgen voor optimaal comfort.

Vertrouwd bestellen

Bancontact
Creditcard
Levering op rekening zakelijk
Koop al uw bedrijfsbenodigdheden lokaal bij één leverancier. DiscountOffice.be BV levert volgens Belgisch recht en is BTW-plichtig in België. Op aanvraag kunnen facturen via Peppol verstuurd worden. Facturen kunnen eenvoudig van uw eigen referentienummer of bestelcode voorzien worden.

Aanbevolen