Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Vaatwasser-reiniging

Vaatwasser-reiniging

Andere benamingen: Vaatwasmiddel, Vaatwastablet, Vaatwaszout

Vaatwasser reiniging

Heeft u nood aan vaatwasmiddel? Bij DiscountOffice.be bent u aan het juiste adres voor een uitgebreid aanbod vaatwasser reiniging van diverse merken en varianten voor een schone vaat op uw kantoor, bedrijf, instelling of school.
U kunt kiezen uit diverse vaatwas producten, zoals vaatwastabletten, onthardingszout, spoelmiddel en vaatwasmiddel die u tegen een scherpe prijs gemakkelijk en snel online kunt kopen.
Voor gebruik in de horeca, op kantoor, uw bedrijf, op school, in uw instelling of voor thuis, u koopt het beste vaatwasmiddel online via DiscountOffice.be. Naast vaatwasmiddelen voor de afwasmachine bieden wij ook een ruim aanbod afwasmiddelen voor de handvaatwas.
Met behulp van de handige filterwoorden vindt u zeker het juiste vaatwasmiddel dat u zoekt. Na een paar eenvoudige stappen is uw bestelling geplaatst. Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank.
Het grootste deel van de vaatwasreinigers zijn uit stock leverbaar vanuit één van onze magazijnen en hebben een snelle levering. Plaatst u vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.be dan heeft u uw pakketje meestal de volgende werkdag al in huis.

Alles bij één leverancier kopen

Bestel naast uw kantoorartikelen ook direct uw facilitaire benodigdheden mee, zoals afwasmiddelen, handdoekjes, catering artikelen en meer benodigdheden voor uw bedrijfskantine. Door alles bij één leverancier te bestellen bespaart u veel geld en tijd. U hoeft niet op zoek naar een andere leverancier en prijzen te vergelijken, uw orders zijn eerder franco waardoor u bespaart op de verzendkosten en uw bestellingen worden zeer snel bij u afgeleverd.
Ook hoeft uw administratie maar één factuur te verwerken, ook dit scheelt veel tijd. Tel daar de hoge kortingen, aantrekkelijk geprijsde voordeelverpakkingen en de staffelprijzen bij op en u heeft in DiscountOffice.be uw totaalleverancier gevonden!

Ruime keuze vaatwasser reinigers

Bij DiscountOffice.be vindt u een ruim assortiment professionele vaatwasproducten en toebehoren voor de vaatwasmachine, naast producten voor het wassen van de vaat kunt u ook voordelig glansspoelmiddel, onthardingszout, ontkalker en machinereinigers bestellen.

Het assortiment bestaat onder meer uit:

  • Vaatwastabletten
  • Onthardingszout
  • Vaatwasmiddel
  • Vaatwaspoeder
  • Vaatwasgel

Vaatwastabletten in de aanbieding

Vaatwastabletten worden het meest gebruikt. De ultra oplosbare film is gemakkelijk oplosbaar in water, een uiterst snelle, gebruiksvriendelijke en duurzame oplossing. Bij DiscountOffice.be kunt u onder meer de bekende vaatwastabletten van Sun en Dreft online bestellen tegen scherpe prijzen.
Speciaal geschikt voor gebruik in professionele omgevingen zijn de Suma producten een goede keuze, verkrijgbaar in grote voordeelverpakkingen van 10 of 20 liter.
Daarnaast ontvangt u als grootverbruiker bij DiscountOffice.be bij een bestelling van meerdere stuks nog meer disocunt. Door onze staffelprijzen geldt hoe meer u bestelt hoe lager de prijs.

Vertrouwd bestellen

Bancontact
Creditcard
Levering op rekening zakelijk
Koop al uw bedrijfsbenodigdheden lokaal bij één leverancier. DiscountOffice.be BV levert volgens Belgisch recht en is BTW-plichtig in België. Op aanvraag kunnen facturen via Peppol verstuurd worden. Facturen kunnen eenvoudig van uw eigen referentienummer of bestelcode voorzien worden.

Aanbevolen