Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Afwasmiddel

Afwasmiddel

Andere benamingen: Vaatwasmiddel, Handafwasmiddel

Afwasmiddel bestellen

Afwasmiddel nodig? In deze rubriek vindt u alle afwasmiddelen voor de manuele vaatwas. Of u nu met de hand de afwas doet of u heeft een vaatwasmachine, een goed afwasmiddel blijft onmisbaar voor een stralende vaat.
Bij DiscountOffice.be bent u aan het juiste adres voor een ruim aanbod afwasmiddelen die u gemakkelijk en snel online kunt kopen. Voor gebruik in de horeca, op kantoor, uw bedrijf, op school, in uw instelling of voor thuis, het beste afwasmiddel koopt u voordelig online via DiscountOffice.be.
Welk afwasmiddel u ook zoekt, u vindt zeker het juiste vaatwasmiddel via DiscountOffice.be. Naast afwasmiddelen voor de handafwas, bieden wij ook een ruime keuze middelen voor de afwasmachine.
De meeste afwasmiddelen hebben een korte levertijd en zijn uit stock leverbaar tegen een scherpe prijs. Plaatst u vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.be dan wordt uw pakketje de volgende werkdag vaak al geleverd.

Eén leverancier voor al uw kantoorbenodigdheden

Bestel naast uw kantoorartikelen ook gemakkelijk en snel uw hygiëne artikelen mee, zoals afwasmiddelen en overige benodigdheden voor uw bedrijfskantine. Door alles bij één leverancier te bestellen bespaart u veel geld en tijd. U hoeft niet op zoek naar een andere leverancier en prijzen te vergelijken, u bespaart op de verzendkosten omdat de franco grens eerder bereikt is en uw bestellingen worden netjes op korte termijn bij u bezorgd. Ook hoeft uw administratie maar één factuur te verwerken, ook dit scheelt veel tijd. Tel daar bij de hoge kortingen en de snelle levertijden en u heeft uw totaalleverancier gevonden!

Ruim assortiment afwasmiddelen

Bij DiscountOffice.be vindt u in het ruime assortiment onder meer afwasmiddelen van de bekende merken Dreft, Dubro, Greenspeed en Sun die u met discount kunt bestellen. U kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen, zoals citroengeur, geurvrij of met Aloë Vera. Voor een betaalbare keuze is ook het huismerk DiscountOffice een uitstekende optie.
De flessen afwasmiddel zijn te bestellen in handzame liter flacons en speciaal voor de grootverbruikers ook in voordelige 5 liter verpakkingen. Bovendien hanteren wij staffelprijzen, waarbij u bij een bestelling van meerdere stuks nog voordeliger uit bent.

Vertrouwd bestellen

Bancontact
Creditcard
Levering op rekening zakelijk
Koop al uw bedrijfsbenodigdheden lokaal bij één leverancier. DiscountOffice.be BV levert volgens Belgisch recht en is BTW-plichtig in België. Op aanvraag kunnen facturen via Peppol verstuurd worden. Facturen kunnen eenvoudig van uw eigen referentienummer of bestelcode voorzien worden.

Aanbevolen