Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Poetsrol dispensers

Poetsrol dispensers

Verwante categorie: Poetspapier

Andere benamingen: Centerfeed Dispenser, Poetspapier houders, Poetsrolhouders

Poetspapier dispenser online kopen?

Bij DiscountOffice.be heeft u veel keuze uit het brede assortiment poetspapier dispensers. Er zijn verschillende poetspapierhouders, zoals een midi poetspapierhouder, een mini centerfeed dispenser en een staande poetsdoek dispenser. Centerfeed dispensers is een andere benaming van een poetsrol dispenser. De opening waar het industrieelpoetspapier uitkomt zit in het midden. Als laatste zijn er ook vloerstandaard dispensers en muurstandaards poetspapierrol houders in het grote aanbod van DiscountOffice.be. Een vloerstandaard dispenser is een industrieel poetsrolpapierhouder die verreden kan worden. Bij DiscountOffice.be zijn deze gemakkelijk online te bestellen voor de voordeligste prijs. Grootverbruikers krijgen bij bestellingen van meer stuks extra korting aan de hand van de staffelkorting.

Assortiment centerfeed poetsrol dispenser mini en midi

Het brede aanbod centerfeed poetsrol dispensers van DiscountOffice.be bevatten verschillende soorten minidispensers, mididispensers, vloerstandaard dispensers en muurstandaard industrierollen dispensers.

Ook alle bekende merken zijn bij DiscountOffice.be online te bestellen, zoals Tork en Katrin. Tork is bekend om de drie verschillende centerfeed dispenser uitvoeringen Tork M1, M2 of W1. Maar u kunt ook kiezen voor ons huismerk “DiscountOffice” centerfeed poetsroldispensers. Deze zijn voordelig geprijsd en van zeer hoge kwaliteit. Een populair voordelig huismerk poetsrolpapierhouder van DiscountOffice.be is de “Discountoffice Poetsroldispenser Centerfeed Midi Kunststof Wit”.

De vloerstandaard en wandhouder dispensers voor poetsrollen uit het brede assortiment zijn ook voordelig online te bestellen op DiscountOffice.be. Daar kunt u direct kiezen om het bijpassende industriepapier mee te bestellen. Een veel verkochte industriepapierhouder is de “Dispenser Tork Vloerstandaard W1 652008. De meeste poetsrolpapierhouders hebben een snelle levertijd en worden vaak de volgende werkdag geleverd.

De onderstaande poetsrolpapier dispensers zijn erg populair:

  • Dispenser Tork M1 558000 Mini poetsroldispenser centerfeed
  • Tork Centerfeed Dispenser M2 559000
  • Dispenser Katrin 90120 centerfeed M
  • Discountoffice Poetsroldispenser Centerfeed Mini

Extra hygiëne voordelen

Een poetspapier houder verbetert de hygiëne op de werkplek. Na het gebruik van het industriële poetstolpapier kunt u deze direct weggooien op de werkplaats. Op deze manier kunt u verspreiding van virussen voorkomen en heeft het preventief een goede invloed op de werknemers op de werkvloer. Dit wordt in de huidige tijd steeds belangrijker om hygiëne maatregelen te treffen, om de verspreiding van ziekteverwekkende virussen of bacteriën te voorkomen. Op deze manier kunt u er alles voor doen, om uw nabije omgeving gezond te houden.

Aanbiedingen poetspapier houders

Bij DiscountOffice.be is elke poetspapier centerfeed dispenser scherp geprijsd. Ook kunt u direct bijpassende en ook voordelige papierrollen mee bestellen. Wanneer u bijvoorbeeld vandaag een mini- of midi centerfeed dispenser bestelt, dan wordt deze waarschijnlijk de volgende werkdag geleverd.

Voor de grootverbruikers geeft DiscountOffice.be extra korting door middel van de staffelkortingen. Bij een afname van een grote hoeveelheid poetsdoekdispensers wordt het nog voordeliger om bij DiscountOffice.be in te kopen. Grotere bedrijven, kantoren, horeca, bouwbedrijven en autogarages kunnen met deze staffelkortingen het voordeligste een poetsdoekdispenser inkopen bij DiscountOffice.be.