Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Poetspapier

Poetspapier

Andere benamingen: Industrierol, Poetsrol, Poetspapier op Rol

Poetspapier kopen

Bent u op zoek naar voordelig poetspapier voor uw bedrijf? Bij DiscountOffice.be vindt u eenvoudig en snel online het juiste poetspapier voor elke schoonmaakklus met discount.
Het meeste poetspapier is uit stock leverbaar, dus plaatst u vandaag nog uw bestelling poetspapier bij DiscountOffice.be wordt het vaak de volgende werkdag al bij u bezorgd.
Het uitgebreide aanbod poetspapier van DiscountOffice.be bestaat uit hoge kwaliteit poetsrollen die geschikt zijn voor diverse schoonmaakwerkzaamheden op elke werkplek. Denk bijvoorbeeld aan poetspapier voor het schoonmaken van handen en/of oppervlaktes en voor het reinigen van gereedschappen.

Poetsrollen ideaal voor lichtere schoonmaakklussen

De termen poetsrollen, poetsdoeken en poetspapier worden regelmatig door elkaar gebruikt, maar het verschil wordt veroorzaakt door de toepassing van het poetspapier. Voor de lichtere schoonmaakklussen is poetspapier ideaal. De benodigde hoeveelheid poetspapier kan gemakkelijk van de rol gescheurd worden en na gebruik wordt het poetspapier weggegooid.
Voor de grotere schoonmaakwerkzaamheden zijn poetsdoeken beter geschikt, bijvoorbeeld voor het verwijderen van olie en vet in een garage. Poetslappen kunnen ook meerdere keren gebruikt worden, terwijl poetspapier en poetsdoeken slechts eenmalig te gebruiken is.

Ruim assortiment poetspapier op rol

DiscountOffice.be biedt een ruim assortiment poetsrollen, u kunt kiezen uit 1-laags, 2-laags, 3-laags of 4-laags poetspapier.
Heeft u poetspapier nodig met een hoog absorberend vermogen? Hoe meer lagen hoe sterker het papier is en hoe beter het absorberende vermogen.
Bij DiscountOffice.be bestelt u gemakkelijk en voordelig de juiste rollen poetspapier voor elk type poetsdoek dispenser. Het poetspapier kunt u bestellen in diverse hoeveelheden. Per pak, per doos en speciaal voor de grootverbruikers poetspapier per pallet.
Bestelt u meerdere aantallen poetsrollen, dan kunt u optimaal profiteren van de staffelprijzen van DiscountOffice.be. Hoe meer u bestelt, hoe lager de prijs.
Ook voor voordelige Centerfeed poetsrollen kunt u bij DiscountOffice.be terecht. U bestelt gemakkelijk en snel online centerfeed poetspapier rollen met of zonder huls.
Het assortiment poetspapier van DiscountOffice.be bestaat uit onder meer hoogwaardige poetsrollen van onder meer de kwaliteitsmerken Tork, Satino en Katrin. Daarnaast kunt u kiezen voor het betaalbare DiscountOffice huismerk poetspapier: scherp geprijsde poetsrollen in een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding geschikt voor diverse poetspapier dispensers.

Dispensers voor poetspapier en poetsrollen

Bij grotere poetsrollen is het gebruik van een handige poetsrol dispenser aan te bevelen, zeker voor industriële toepassingen. Bestel ook uw poetspapier dispensers eenvoudig en voordelig bij DiscountOffice.be. Door alles bij één leverancier te bestellen bespaart u nog meer op de inkoop van uw schoonmaak benodigdheden.

Vertrouwd bestellen

Bancontact
Creditcard
Levering op rekening zakelijk
Koop al uw bedrijfsbenodigdheden lokaal bij één leverancier. DiscountOffice.be BV levert volgens Belgisch recht en is BTW-plichtig in België. Op aanvraag kunnen facturen via Peppol verstuurd worden. Facturen kunnen eenvoudig van uw eigen referentienummer of bestelcode voorzien worden.

Aanbevolen