Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Luxe gelpennen

Luxe gelpennen

Andere benamingen: Luxe Gelpen

Luxe gelpennen bestellen

Op zoek naar luxe gelpennen? In dit assortiment vindt u merken als Parker en Pilot tegen een scherpe prijs. Bij DiscountOffice.be bestelt u eenvoudig en voordelig de luxe gelpen die het beste bij u past.
Op DiscountOffice.be vindt u niet alleen een divers assortiment luxe gelpennen, maar ook gelpennen met dop en gelpennen met drukknop.

Luxe gelpennen zijn verkrijgbaar in verschillende designs en kleuren. Met de handige selectiefilters vindt u snel de juiste luxe gelpen. Vervolgens betaalt u veilig binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank.
De meeste luxe gelpennen zijn uit voorraad leverbaar vanuit één van onze magazijnen. Bestel vandaag nog uw favoriete gelpennen bij DiscountOffice.be en ze worden doorgaans de volgende werkdag geleverd.

Wat is een gelpen?

Gelpennen worden ook wel gelroller of gelschrijver genoemd. Maar wat is het verschil tussen een gelpen en een balpen? Een gelpen bevat gel en inkt op waterbasis waaraan pigment is toegevoegd. De rollerbalpen is een balpen waarvan de inkt vloeibaarder is. Hierdoor is de afdruk op papier dichter, dankzij een betere verzadiging van het papier. Een balpen maakt gebruik van inkt op oliebasis en is uitgerust met een stroperig, sneldrogend inktreservoir.
DiscountOffice.be biedt luxe gelpennen met authentiek design en gepresenteerd in een luxe doos of in blisterverpakkingen en daardoor zeer geschikt om als relatiegeschenk aan te bieden, bijvoorbeeld als bedankje of gewoon voor een verjaardag.

Groot assortiment luxe gelpennen

DiscountOffice.be biedt een ruim assortiment luxe gelpennen, ook in luxe geschenkverpakkingen, die u met flinke kortingen kunt bestellen. U vindt er onder andere de kwaliteitsmerken Parker en Pilot die bekend staan om het gebruik van luxe materialen en een professionele uitstraling.

Hieronder vindt u een overzicht van de meest populaire luxe gelpennen:

  • Gelschrijver Parker Jotter steel GT
  • Gelschrijver Parker Jotter London Bondstreet black
  • Gelroller G-2 Mika Limited Edition
  • Roller Hi-tecpoint Mika Limited Edition Assorti

Prestigieuze luxe gelpennen met discount

Bij DiscountOffice.be koopt u luxe gelpennen van topmerken. Daarnaast biedt DiscountOffice.be kwantumkortingen, dus hoe meer u bestelt, hoe lager de eenheidsprijs.