Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Gelpen met dop

Gelpen met dop

Verwante categorie: Gelpen met drukknop

Andere benamingen: Gelschrijver, Gelroller

Gelpen met dop bestellen

Bent u op zoek naar gelpennen? Bij DiscountOffice.be vindt u een ruime collectie voordelige gelpennen in alle kleuren en uitvoeringen. Topkwaliteit gelpennen van onder meer de bekende merken Faber Castell, Uni-Ball, Pentel, Paper Mate en Pilot die u met hoge kortingen gemakkelijk en snel online kunt kopen.
Binnen het ruime assortiment gelpennen van DiscountOffice.be kunt u kiezen uit verschillende soorten gelpennen: gelpennen met dop, gelpennen met drukknop en luxe gelpennen.

In deze rubriek vindt u alle gelpennen met een dop. Met behulp van de handige selectiemogelijkheden filtert u met gemak de juiste gelpennen met dop die u zoekt. U kunt selecteren op type gelpen, model en kleur.
De meeste gelpennen zijn uit stock leverbaar en hebben een korte levertijd. Bestelt u vandaag nog uw favoriete gelpennen via DiscountOffice.be dan wordt uw bestelling vaak de volgende werkdag al bezorgd.

Wat is een gelpen?

Gelpenpen zijn ook wel bekend als gelschrijvers of gelrollers. Maar wat is het verschil tussen een gelpen en een balpen?
In een gelpen zit een gel op waterbasis waar pigment aan toegevoegd is. Een inkt van gel combineert het gemakkelijkere schrijven, terwijl de inkt niet uitloopt. Het verschil met een balpen is dat deze inkt op oliebasis gebruikt. Gel is dikker maar wel vloeiend, hierdoor zullen gelpennen niet snel door het papier heen lekken. Het nadeel van inkt op waterbasis is wel dat het minder snel droogt.
Bij DiscountOffice.be kunt u veel verschillende kleuren gelpennen kopen, zelfs in glitter- en glow-in-the-dark uitvoeringen.
Heeft u meerdere kleuren gelpennen nodig dan zijn de handige assortimentsverpakking een goede keuze.

Ruim aanbod gelpennen met dop

Bij DiscountOffice.be vindt u een ruime keuze gelpennen met dop die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen.
Gelpennen voor gebruik op kantoor, voor de thuiswerkplek, in het onderwijs of voor creatieve doeleinden. Door het uitgebreide aanbod vindt u bij ons gegarandeerd voor elke toepassing de beste gelpennen.

Een greep uit ons assortiment:

  • Gelschrijver PILOT G1 zwart 0.4mm
  • Pilot Gelpen G2 Pixie 0.4mm, Blauw
  • Gelschrijver Pentel K118 wit 0.3mm
  • Gelschrijver Pentel K230M wit 0.4mm
  • Uni-Ball Gelpen Signo Impact 0.6mm, Blauw

Gelpennen in de aanbieding

DiscountOffice.be biedt alle topmerken gelpennen tegen scherpe prijzen. Hoge kwaliteit gelpennen van onder meer Faber Castell, Uni-Ball, Pentel, Paper Mate en Pilot.
Maakt u veel gebruik van gelpennen dan bent u bij DiscountOffice.be nog voordeliger uit. Door onze staffelprijzen geldt veelal hoe meer u bestelt hoe lager de prijs.

Vertrouwd bestellen

Bancontact
Creditcard
Levering op rekening zakelijk
Koop al uw bedrijfsbenodigdheden lokaal bij één leverancier. DiscountOffice.be BV levert volgens Belgisch recht en is BTW-plichtig in België. Op aanvraag kunnen facturen via Peppol verstuurd worden. Facturen kunnen eenvoudig van uw eigen referentienummer of bestelcode voorzien worden.

Aanbevolen