Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Koffie

Koffie

Verwante categorie: Koffie- en theetoebehoren

Andere benamingen: Koffiebonen, Koffiecups, Koffiepads

Koffie bestellen

Een lekker kopje koffie op het werk is goed voor de onderlinge sfeer en is tevens het visitekaartje van uw bedrijf of organisatie. Elk gesprek begint immers met een kop koffie. Een goede kop koffie zorgt voor een professionele uitstraling van uw bedrijf. Een goede kop koffie is het begin van de dag voor veel mensen en is essentieel om goede prestaties te leveren.
Een koffiemachine is onmisbaar op uw bedrijf, in elke organisatie staat minimaal één koffiezetapparaat. DiscountOffice.be levert een uitgebreid assortiment koffie voor op het werk. De keuze voor de juiste koffie wordt bepaald door de koffiemachine. U kunt kiezen uit gemalen koffie, koffiepads, koffiecapsules, koffiebonen, oploskoffie of koffiesticks. Welke koffie voor het bedrijf u ook wilt kopen, bij DiscountOffice.be bestelt u gemakkelijk en voordelig online de juiste koffie.

Direct leverbaar

Heeft u snel koffie nodig voor uw organisatie? Geen probleem bij DiscountOffice.be. De meeste koffie is direct uit stock leverbaar en tegen scherpe prijzen. Dankzij de uitgebreide selectiemogelijkheden vindt u snel de koffie die u zoekt, vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd binnen de betaalomgeving van uw eigen bank. Plaats vandaag nog uw bestelling koffie via DiscountOffice.be en u geniet meestal de volgende werkdag al van een heerlijke kop koffie.

Ruim aanbod koffie

DiscountOffice.be biedt een ruime keuze koffie. Wilt u Douwe Egberts snelfiltermaling Roodmerk bestellen? Of heeft u Senseo koffiepads of Dolce Gusto Cups nodig? Bij DiscountOffice.be bent aan het juiste adres voor alle soorten en uitvoeringen koffie, snel leverbaar en eenvoudig online te bestellen.
Speciaal voor uw koffieautomaat levert DiscountOffice.be ook handige voordeelverpakkingen gemalen koffie tegen scherpe prijzen. Speciaal voor grootverbruikers hanteert DiscountOffice.be staffelprijzen. Bij bestelling van meerdere stuks bent u nog voordeliger uit en kunt u optimaal profiteren van onze scherpe prijzen.

Topkwaliteit koffie met discount

Via DiscountOffice.be bestelt u topkwaliteit koffie van onder meer de bekende merken Douwe Egberts, Kannis & Gunnik, Nescafé, Dulce Gusto, Fair Trade Original, Senseo en Lavazza met korting. Naast de standaard gemalen koffie is er ook een uitgebreid assortiment aan koffiepads en espressobonen.
De meeste koffie die u bestelt via DiscountOffice.be is duurzaam geproduceerd en voorzien van een UTZ-certificering. Dit is een onafhankelijk keurmerk voor duurzaam geteelde koffie dat zich richt op de professionalisering van boeren en boerenorganisaties. Dit leidt tot een betere kwaliteit en hogere opbrengsten van de oogst, met zorg voor mens en milieu.