Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Koffie- en theetoebehoren

Koffie- en theetoebehoren

Verwante categorie: Koffie

Andere benamingen: Koffie- en thee accessoires

Koffie- en theetoebehoren bestellen

Drinkbekertjes, creamer, koffiefilters, roerstaafjes, suiker: u vindt het allemaal in het uitgebreide assortiment koffie- en theetoebehoren van DiscountOffice.be.
Alles wat u nodig heeft om te kunnen genieten van een heerlijke kop koffie en thee bestelt u gemakkelijk en voordelig online.
Naast verschillende smaken koffie en thee zijn suiker, melk, zoetjes en mooie dispensers of plateaus voor het presenteren van alle koffie- en thee accessoires onmisbaar in een goed uitgeruste bedrijfskantine of showroom.
Door gebruik te maken van de filtermogelijkheden navigeert u snel naar het juiste artikel, zo weet u zeker dat u binnen het ruime assortiment van DiscountOffice.be snel uw bestelling kunt plaatsen. Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank.
Bestelt u namens een bedrijf, instelling of school dan kunt u ook op rekening kopen. Dit kunt u eenvoudig aanvragen tijdens het bestelproces.
Heeft u met spoed koffie- en thee accessoires nodig? Geen probleem bij DiscountOffice.be! De meeste artikelen zijn uit stock leverbaar en worden snel geleverd. Plaats vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.be en uw pakketje wordt vaak de volgende werkdag al bezorgd.

Alles bij één leverancier bestellen

Waarom zou u uw kantoorartikelen bij de ene leverancier bestellen en uw cateringartikelen bij een andere leverancier? Bij DiscountOffice.be kunt u gemakkelijk meteen al uw catering benodigdheden mee bestellen. Hierdoor zijn wij uw totaalleverancier en bespaart u veel geld en tijd door alles in één keer op uw bedrijf te laten bezorgen.
Ook is het mogelijk om meerdere afleveradressen op te geven zodat direct de bestelling op het privé adres van de thuiswerkers geleverd wordt.

Uitgebreid assortiment koffie- en thee accessoires

Bij DiscountOffice.be bestelt u koffie- en thee accessoires van onder meer de kwaliteitsmerken Douwe Egberts, Friesche Vlag, Bravilor, Candarel, Van Gilse en Natrena met hoge kortingen.
Bent u op zoek naar een betaalbaar alternatief? Ontdek ook ons huismerk DiscountOffice, een groot aanbod artikelen in een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.
Speciaal voor grootverbruikers hanteert DiscountOffice.be staffelprijzen, hierdoor kunt u wel heel voordelig alle cateringartikelen voor uw kantoor, bedrijf of instelling kopen. Bij een bestelling van grotere hoeveelheden ontvangt u nog meer korting.

Hieronder volgt een overzicht van de belangrijkste koffie- en thee toebehoren:

Koffiemelk

Koffiemelk is te bestellen in verschillende uitvoeringen, zoals melkpoeder voor de automaat, creamersticks of koffieroom cupjes.

Suiker

Ook heeft u bij DiscountOffice.be de keuze uit diverse soorten suiker: in suikerklontjes, suikersticks of pakken suiker al dan niet voor de automaat. Maar ook zoetstof, zoetjes en honingsticks zijn verkrijgbaar tegen een scherpe prijs.

Roerstaafjes

Houten roerstaafjes of koffielepeltjes voor eenmalig gebruik zijn een onmisbaar accessoire op de koffietafel.

Koffiefilters

Wilt u koffiefilters bestellen? Bij DiscountOffice.be vindt u naast Bravilor koffiefilters ook goede huismerk koffiefilters tegen een scherpe prijs.

Tafelstandaard

Voor een mooie en handige presentatie van alle koffie- en thee toebehoren biedt DiscountOffice.be diverse mogelijkheden, zoals een tafelstandaard, Coffee Point, koffiecups dispenser, koffie- en thee plateaus, melkkannetjes en suikerpotjes.