MVO-verklaring

Mensen

mensen

DiscountOffice.be BV werkt alleen samen met distributeurs en fabrikanten die conform EU-richtlijnen opereren.

Het nog kleine, maar enthousiaste team Belgische medewerkers zal vermoedelijk snel verder groeien door de goede vooruitzichten van DiscountOffice.be.

Leefomgeving

mensen

Het milieu zo min mogelijk belasten is een van de uitgangspunten van DiscountOffice.be.

Het hoofdmagazijn voldoet aan de volgende ISO normeringen:

ISO 14001:2004 beschrijft de eisen waaraan een milieu-managementsysteem moet voldoen. Op basis van ISO 14001:2004 wordt gecertificeerd. Toepassing van ISO 14001:2004 leidt tot een goede naleving van wet- en regelgeving en verbetering van milieuprestaties.
Voor de ISO 14001:2004 certificering heeft het hoofdmagazijn een milieuplan opgesteld dat concrete doelstellingen en verbeteracties bevat om maatschappelijk verantwoord te ondernemen.

Daarnaast worden artikelen geleverd die zo dicht mogelijk bij de bron, meestal de fabrikant, ingekocht worden en rechtstreeks verzonden. In tegenstelling tot veel andere leveranciers wordt niet alles centraal op één punt verzameld en geherdistribueerd. Hierdoor wordt een forse besparing gerealiseerd op zowel verpakking als transport. De benodigde CO2 uitstoot per levering wordt hiermee geminimaliseerd. Deze besparing wordt mogelijk gemaakt door een uitgebreid netwerk aan elektronische koppelingen met fabrikanten en groothandels in heel Europa.DiscountOffice ontmoedigt retourzendingen door de kosten van retourzendingen niet in de verkoopprijs van de producten te berekenen en hiervoor magazijn en handelingskosten te berekenen. Samen met u hopen we het aantal retourzendingen te reduceren, onze klantenservice staat voor u klaar.

Winst

groei

DiscountOffice kiest voor een duurzame groei van het bedrijf door te investeren in kennis en kwaliteit van de interne organisatiestructuur. Ontwikkelingen binnen het ICT-vakgebied vormen de basis voor voortdurende verbeteringen van de service.

DiscountOffice investeert in een duurzame relatie met de klant door te kiezen voor strategische partnerships met zowel fabrikanten als de afnemers.

Doelstelling is langdurige relaties op te bouwen door op alle vlakken een betere service te leveren dan branchegenoten. Waar mogelijk wordt deze service voortdurend verbeterd, gebruikmakend van de dagelijkse feedback van de klanten via diverse media.

DiscountOffice.be levert aan prijsbewuste bedrijven, instellingen en particulieren. Het zeer complete assortiment is meestal direct uit stock leverbaar in heel België. Daarnaast zijn op aanvraag nog eens duizenden artikelen leverbaar via een uitgebreid internationaal netwerk.
U komt bij geen enkele andere leverancier voordeliger uit. Elke productgroep is concurrerend geprijsd en voor grote aantallen kunt u een prijsofferte aanvragen. Uw bijdrage aan de verzendkosten is afhankelijk van het orderbedrag. Boven een orderwaarden van € 199,- excl. BTW wordt uw bestelling gratis bezorgd.
Heeft u een vraag over uw order of bent u op zoek naar een bepaald artikel? Wanneer u belt krijgt u geen computer of callcenter aan de lijn, maar een service-gerichte klantenservice-medewerk(st)er. DiscountOffice.be beschikt over productexperts op diverse gebieden die u graag helpen.
Bestelt u voor het eerst? Vele duizenden klanten gingen u reeds voor. Na registratie kunt u veilig online betalen via ondermeer Bancontact. Bestellingen van onderwijs-, zorg- of overheidsinstellingen worden direct verwerkt. Ook overige zakelijke klanten komen hier op aanvraag, of na eerdere bestelling, voor in aanmerking.
Vandaag besteld, morgen geleverd. Voorraadartikelen worden meestal binnen een werkdag bezorgd in heel België.
Bestelt u meerdere artikelen? De verzendkosten zijn eenmalig per bestelling. Mocht een artikel niet op voorraad zijn dan wordt deze kosteloos nageleverd.
DiscountOffice.be doet er alles aan om uw bestelling snel en correct af te handelen. Met die ervaring wordt de service voortdurend verbeterd op alle vlakken. Wat andere klanten van de geboden service vonden leest u na bij de diverse onafhankelijke reviews.
Als particulier geniet u ook van scherpe prijzen en volledige garantie. Zakelijke klanten worden tal van mogelijkheden geboden, variërend van facturering aan de administratie-afdeling tot prijsafspraken per product of verzending.