Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Zit sta bureaus

Zit sta bureaus

Andere benamingen: Verstelbare bureaus, Zit sta onderstellen, Zit sta werkplek

Zit sta bureau bestellen

Door het gebruik van een zit sta bureau wordt u fitter en vitaler. Hierdoor kunnen blessures worden voorkomen zoals rugpijn en nekpijn. Het is van belang om te blijven bewegen, ook tijdens de tijd aan het bureau achter uw computer. Het is voordelig om bij DiscountOffice.be een zit-sta bureau van de hoogste kwaliteit te bestellen. En daarnaast worden deze zit sta bureaus ook snel geleverd.

Op DiscountOffice.be is de mogelijkheid om de zit sta bureaus op maat samen te stellen. Een zit-sta bureau dat het beste bij uw situatie past en voor de voordeligste prijs. DiscountOffice.be heeft een breed aanbod zit-sta bureaus. Door het frame en bureaublad apart aan te bieden, is het mogelijk om een zit-sta bureau optimaal naar wens te kunnen leveren. Iedereen kan een zit-sta bureau samenstellen die het beste in zijn of haar situatie past. Een ander voordeel is dat een zit sta bureau elektrisch scherp geprijsd is bij DiscountOffice.be. Geniet van het ruime assortiment, de korte levertijden en de voordeligste prijzen wanneer u bij DiscountOffice.be bestelt.

Stel uw eigen zit sta bureau samen

Er zijn maar 3 simpele stappen nodig om een zit sta bureau te bestellen. Na deze 3 stappen kunt u eindelijk genieten van alle voordelen die een zit sta bureau te bieden heeft. En u ervoor kunt zorgen dat wanneer u hele dagen achter uw bureau zit, nog steeds in beweging kunt blijven. Dit is de perfecte aanvulling voor uw gezonde ergonomische werkplek.

Stap 1 Kies het zit sta bureau frame

Er is een ruime keuze in frames om het zit sta bureau samen te stellen. Bijvoorbeeld in uitvoeringen, afmetingen of kleuren als grijs, wit, zwart. Daarnaast zijn de frames in breedte verstelbaar, dit biedt de mogelijkheid om de breedte van het bureaublad te kiezen. Ook zijn er duo zit sta bureaus in het aanbod beschikbaar. Hierin biedt DiscountOffice.be ook veel mogelijkheden. Ook hierin is er een divers aanbod van verschillende zit-sta frames duo bureaus. Deze frames zijn elektrisch los van elkaar te bedienen. Als laatste kunt u ook kiezen voor een zit-sta hoekbureau. Elke optie is mogelijk door het brede assortiment van DiscountOffice.be.

In het brede assortiment is er veel keuze in verschillende afmetingen. Er zijn 2 maten in de bureauframes. Aan de hand van de keuze in de afmetingen van het bureaublad, wordt uiteindelijk de breedte van het zit sta bureau bepaald. De kleinste versie zit sta bureau heeft helaas maar 1 motor. Maar kan zeker voldoende zijn. De onderstaande bureaublad afmetingen passen op dit frame.

Afmetingen bureaublad:
 • Zit sta bureau 120x80cm
 • Zit sta bureau 140x80cm
 • Zit sta bureau 160x80cm

Er is ook een luxere versie zit sta bureau frame, dit frame is maximaal 180cm breed. De minimale breedte is 110cm. Dit frame is voorzien van 2 motoren in plaats van 1. U kunt dit artikel vinden onder de naam “Discountoffice Elektrisch Verstelbaar Zit-Sta Frame Wit 180Cm”. Er is keus uit meerdere kleuren. Hieronder een overzicht van de afmetingen.

Afmetingen bureaublad:
 • Zit sta bureau 120x80cm
 • Zit sta bureau 140x80cm
 • Zit sta bureau 160x80cm
 • Zit sta bureau 180x80cm
 • Zit sta bureau 200x80cm
Instelbare hoogte:
 • Minimale hoogte 62cm
 • Maximale hoogte 125cm
Stap 2 Kies het zit-sta bureaublad

In stap 2 wordt er gekeken naar het gewenste bureaublad voor het frame. Dit betreffen allemaal bureaubladen voor het elektrisch zit sta bureau die voordelig, hoogkwalitatief en van duurzaam materiaal zijn gemaakt. De keuze in afmeting is belangrijk, maar er is ook veel keus in het uiterlijk van de bureaubladen. Het bureaublad is bepalend voor de afmetingen van het zit sta bureau. Rechts van de gekozen zit-sta bureaus frame staan de meebestellers, hier kunt u de bijpassende bureaubladen vinden. Deze passen allemaal in combinatie met het gekozen frame.
Keuze van uiterlijk bureaublad: eikenhout in meerdere kleuren, beton en wit.

Stap 3 Extra opties voor zit sta bureau

Het zit sta bureau is nu bijna af, maar DiscountOffice.be biedt nog een aantal extra opties aan. Het is onder andere mogelijk om alle kabels mooi weg te werken in een kabelgoot of misschien is er een scheidingswand en opzetwand voor het zit sta bureau nodig. Ook kunt u kiezen voor een persoonlijke lade met slot dat onder het sta zit bureau te monteren is.

Elektrisch verstelbare onderstel of frame bestellen

Zoekt u een zit sta bureau onderstel? Het zit sta bureau frame kunt u ook los bestellen, dan kunt u het oude bureaublad hergebruiken. De poten van een zit sta bureau onderstel kunnen uit meerdere kolommen bestaan. Daarnaast zijn er één of meerdere motoren ingebouwd. Er zijn veel soorten en maten in het ruime aanbod van DiscountOffice.be te bestellen. Er is keuze uit een onderstel met maximale breedte van 140 cm of 180 cm. Ook kunt u uit de volgende soorten kiezen: frame voor een normaliter zit sta bureau, frame voor een hoekbureau en frame voor een duo bureau. Een duo zit sta bureau is geschikt voor 2 personen, waar ieder een afzonderlijk verstelbaar bureaublad heeft. Daarnaast heeft het frame een bedieningssysteem, met vaak een aantal geheugenstanden.

Belangrijkste aandachtspunten bij het kopen van een onderstel zit sta bureau:

 • Elektrische hoogteverstelling
 • Hoogteverstelling per seconde
 • Het aantal motoren en kolommen per poot
 • Het bedieningspaneel of het beschikt over een LED-display en geheugeninstellingen
 • Een alarmoptie voor tijdige wisseling tussen zitten en staan
 • Bevat een anti-collision functie
Om de veiligheid te waarborgen hebben sommige zit sta onderstellen een anti-collision functie. Deze functie zorgt dat de verstelling automatisch wordt gestopt, wanneer iets of iemand de verstelling tegenhoudt.

Ergonomische werkplek

De maatschappelijk verantwoorde ondernemer zorgt voor een ergonomische werkplek voor zijn medewerkers. Een gezonde en veilige werkomgeving zorgt voor minder ziekteverzuim en gemotiveerde werknemers. Door staand achter het bureau te werken bevordert dit de bloedcirculatie waardoor er meer zuurstof naar de hersenen wordt getransporteerd. Naast zit sta bureaus heeft DiscountOffice.be ook een uitgebreid aanbod van ergonomische bureaustoelen die de werkomgeving veiliger en gezonder maken.

Gezondheidsvoordelen

Het profijt van een zit-sta bureau is dat het zit bureau met 1 druk op de knop, naar een sta bureau verandert. Door de snelle veranderingsmogelijkheid kan het zit bureau snel veranderd worden in een sta bureau.
Er kunnen meerdere hoogtes opgeslagen worden in het bedieningspaneel en maakt het voor iedereen makkelijk om staand en zittend werken af te lossen.

Naast het voorkomen van lichamelijke problemen aan de rug, nek of schouders heeft een zit sta bureau nog meer voordelen voor de gezondheid. Denk hierbij aan het verbranden van calorieën en een betere circulatie van bloed. Door de betere circulatie van het bloed, heeft dit ook positieve gevolgen op onze hersenen. Er komt meer zuurstof naar de hersenen die het uitvoeren van uw werkzaamheden verbetert.

Zit sta bureau aanbieding

Wilt u een in hoogte verstelbaar zit sta bureau bestellen? Op de website zijn de voordelige prijzen te vinden van de elektrische zit sta bureaus en daarnaast is er een groot assortiment van zit sta bureaus. Bij DiscountOffice.be wordt elke bestelling snel geleverd en bent u onder aan de streep het voordeligste uit.